Nuwun sewu Microsoft, rasane mambu Tikus!

Ambune tikus

Nalika aku mbukak operasi surat langsung ing koran, strategi kita cukup gampang lan efektif banget. Kita bisa nguatake para pengiklan supaya nggunakake program surat langsung kanthi menehi diskon kanggo tarif pariwara. Kita duwe program surat langsung sing berkualitas, nanging rega regane paling dhuwur dibandhingake karo kompetisi apa wae. Strategi kasebut sukses banget lan kita terus-terusan njupuk bisnis saka kompetisi ... sanajan iklan mbayar luwih akeh.

Secara internal, iki mung strategi nyemak sing mbedakake kita karo kompetisi. Sing mbedakake yaiku yen wis duwe hubungan karo pengiklan kasebut, mula kita kudu nggunakake. Aku yakin saka njaba, wong-wong nganggep kita ala. Nanging bisnis. Aku ora rumangsa ora apik amarga aku nganggep mupangate program kita ngluwihi program pesaing kita. Kita nganalisis gratis, njaga basis data sing hebat, ngatur dhaptar Aja Kirim, lsp. Win-win.

Blog Reaction beta duwe sawetara informasi babagan Microsoft Internet Explorer 7 lan asil tes kepatuhan kanthi standar CSS (Cascading Style Sheet). Asilé elek banget. Microsoft bisa uga mbalikke babagan standar internet, ora maju. Iki bisa uga dudu masalah gedhe kanggo pangguna, nanging kahanan sing elek kanggo perusahaan pangembangan. Yen kesenjangan luwih jembar babagan cara browser ngrampungake standar, biaya kasebut bakal diwenehake menyang perusahaan sing nyebarake aplikasi web. Dheweke kudu ndhukung platform independen kanthi kode sing luwih kompleks, lan bisa uga macem-macem fitur adhedhasar saben sistem. Wah Siklus pangembangan sing luwih dawa, luwih akeh bug, luwih akeh keluhan, lsp.

Dadi… yen sampeyan Microsoft lan sampeyan jahat, apa strategi sampeyan yen sampeyan pengin nggawe produk sub-standar? Mbok menawi sampeyan bakal disebar. Kepiye yen wong ora pengin? Dadi… saiki yen sampeyan duwe sapa wae sing nggunakake Pembaruan Otomatis, cukup pilih upgrade menyang Internet Explorer 7 minangka kritis nganyari Masalah ditanggulangi… adopsi produk sub-standar kanthi sukarela kanthi kekuwatan.

Sing ala yaiku aku penggemar Microsoft, dudu Microsoft ala wong lanang Nanging dakkira mambu tikus. Kesanku babagan Microsoft bisa uga ganti rauh.

Download Firefox, wong-wong. Iki bakal dadi perang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.