Nyuwun Nyuwun Pangapunten kanggo kanca lan kanca ing Chicago

Lara LaraDiundang kanggo melu ing Prof. Marketing Konferensi Pemasaran B2B ana impen kayektenan! Presentasi saya apik lan aku milih kamar ing Renaissance. Aku malah duwe sawetara Business Cards made specifically for the event! I couldn't wait to meet with the virtual network I had grown over the last year.

I had to work Monday and my plan was to drive up Monday evening and relax for today's session, Nggawa Blogging B2B menyang Tingkat Anyar.

Iku rencana.

Ing dina Senen esuk, aku lagi kesel banget nalika lagi kerja. Ana sawetara wektu sing dakkira bener-bener turu ing lampu abang ... ora apik. Dina iku produktif, nanging aku ngganggu sedina muput kanthi lara aneh. Nalika mulih menyang omah, aku ijo lan pucet. Aku tekan omah lan bengi! Aku isih ngarep-arep bisa uga mung panganan sing dakkarepake lan ora gelem hotel lan drive sawise tengah wengi. Nanging, jam 3AM, aku kudu nulis kanca ing acara kasebut lan menehi ngerti yen ora ana cara sing bakal dakkarepake.

I couldn't be more disappointed! This is my first ‘no show' and I'm bummed out. Sorry to the team – most of all Marketing Profs. Shelley wrote me back with the kindest note. Josh Hallett, Ann Handley, Deborah Franke, Phil Gomes, Christina Kerley, Alison Sales. And I'm disappointed I didn't get to spend time exchanging thoughts with friends, Paul Ada lan Kristian Andersen uga.

After about 14 hours of broken sleep, I'm bouncing back. I think I'm going to get on the bike here in a few minutes and ride for an hour. I need to be ready for tomorrow – another regional conference, WebCamp. I'm not going to miss 2 in a row!

3 Komentar

  1. 1

    Nuwun sewu krungu sampeyan ora sehat! Atiku pletik nalika mampir lan ndeleng praupane sing ijo ijo, aku kuwatir sampeyan ora sesuk ana ing Kamp Web. Aku sengit yen sampeyan ora kejawab konferensi iki sing diarepake… .nanging aku seneng banget yen sampeyan rumangsa luwih apik lan yen bakal sesuk teka ing WC. Sesi sampeyan mesthi dipuji banget. Ketemu sesuk!

  2. 2

    Nuwun sewu sampeyan ora bisa ngrampungake! Iki minangka heck panel. Akeh crita, saran, lan humor sing apik. Iki kaping pindho kanggo panel moderat Josh lan dheweke hebat banget.

  3. 3

    Kita kangen sampeyan, Doug. Aku seneng banget ketemu sampeyan lan ngrungokake penjaluk sampeyan.

    Muga-muga bisa teka ing konferensi liyane kanthi cepet, lan seneng ngerti sampeyan wis siyap!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.