Nyuwun Nyuwun Pangapunten kanggo kanca lan kanca ing Chicago

Lara LaraDiundang kanggo melu ing Prof. Marketing Konferensi Pemasaran B2B ana impen kayektenan! Presentasi saya apik lan aku milih kamar ing Renaissance. Aku malah duwe sawetara Business Cards digawe khusus kanggo acara kasebut! Aku ora sabar ngenteni karo jaringan virtual sing saya gedhe sajrone taun kepungkur.

Aku kudu kerja dina Senin lan rencanane arep munggah Senin sore lan santai kanggo sesi saiki, Nggawa Blogging B2B menyang Tingkat Anyar.

Iku rencana.

Ing dina Senen esuk, aku lagi kesel banget nalika lagi kerja. Ana sawetara wektu sing dakkira bener-bener turu ing lampu abang ... ora apik. Dina iku produktif, nanging aku ngganggu sedina muput kanthi lara aneh. Nalika mulih menyang omah, aku ijo lan pucet. Aku tekan omah lan bengi! Aku isih ngarep-arep bisa uga mung panganan sing dakkarepake lan ora gelem hotel lan drive sawise tengah wengi. Nanging, jam 3AM, aku kudu nulis kanca ing acara kasebut lan menehi ngerti yen ora ana cara sing bakal dakkarepake.

Aku ora bakal luwih kuciwa! Iki 'no show' pertama lan aku kesusu. Nuwun sewu kanggo tim - umume Prof. Marketing. Shelley nulis maneh karo cathetan sing paling apik. Josh Hallett, Ann Handley, Deborah Franke, Phil Gomes, Christina Kerley, Penjualan Alison. Lan aku kuciwa amarga ora entuk wektu kanggo ngganti pikiran karo kanca-kanca, Paul Ada lan Kristian Andersen uga.

Sawise turu suwene udakara 14 jam, aku mundur maneh. Aku arep numpak pit ing kene sawetara menit lan nunggang sakjam. Aku kudu siyap sesuk - konferensi regional liyane, WebCamp. Aku ora bakal kangen 2 saurutan!

3 Komentar

  1. 1

    Nuwun sewu krungu sampeyan ora sehat! Atiku pletik nalika mampir lan ndeleng praupane sing ijo ijo, aku kuwatir sampeyan ora sesuk ana ing Kamp Web. Aku sengit yen sampeyan ora kejawab konferensi iki sing diarepake… .nanging aku seneng banget yen sampeyan rumangsa luwih apik lan yen bakal sesuk teka ing WC. Sesi sampeyan mesthi dipuji banget. Ketemu sesuk!

  2. 2

    Nuwun sewu sampeyan ora bisa ngrampungake! Iki minangka heck panel. Akeh crita, saran, lan humor sing apik. Iki kaping pindho kanggo panel moderat Josh lan dheweke hebat banget.

  3. 3

    Kita kangen sampeyan, Doug. Aku seneng banget ketemu sampeyan lan ngrungokake penjaluk sampeyan.

    Muga-muga bisa teka ing konferensi liyane kanthi cepet, lan seneng ngerti sampeyan wis siyap!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.