PIPA / SOPA: Kepiye Konten Gratis Bisa Mateni Kita

kertas mogok

Akeh perusahaan sing ngilangi situs ing upaya nglawan Undhang-undhang Protect IP (PIPA) / SOPA sing lagi ditinjau ing Amerika Serikat. Tinimbang munggah ing kreta lan nutup situsku, aku mikir bakal luwih konstruktif kanggo nuduhake reaksi karo sampeyan.

Kita duwe luwih saka 2,500 postingan blog sing Promosi teknologi sing mbantu agensi lan pemasar ing saindenging jagad. Kita ora nate dikenani biaya kanggo konten apa wae, uga bakal. Yen wis digawe cepet, kita asring njupuk wektu kanggo maneh produk utawa crita - lan ngirim informasi kanthi gratis. Kita duwe cathetan luar biasa saka perusahaan sing ujar manawa kita mung siji-sijine blog sing ngelingi lan nyebabake ekspos lan pangembangan alat sing signifikan.

Kita dadi jeneng pisanan karo akeh industri teknologi lan hubungan masarakat amarga kita kepengin mbantu. Nalika blog liyane seneng nyuwek perusahaan utawa teknologi, sampeyan bakal nemokake manawa postingan kita pancen ndhukung. Kita pengin sampeyan sukses. Kita pengin sampeyan sukses karo solusi. Kita pengin nemokake solusi kasebut.

Perusahaan liyane ndhukung kita liwat sponsor. Zoomerang (saiki SurveyMonkey) minangka sponsor resmi pertama, a piranti lunak poll online gratis sing wis ningkatake tulisan lan interaktivitas kanthi nyata karo para pamiarsa. Delivra iku sawijining perusahaan pemasaran email sing nyedhiyakake konten lan riset kanggo para pemasar email. Tengen Ing Interaktif iku pemimpin solusi pemasaran otomatisasi sing nulungi kita ngerti pemasaran seumur hidup pelanggan.

Kanthi sponsor lan pengiklan, kita bisa dadi host a podcast pemasaran, nggawe newsletter email sing apik, kita wis miwiti nggawe video lan terus ningkatake pengalaman situs iki. Kita malah duwe aplikasi mobile ing sacedhake sudhut! Webinar uga ana ing dhaptar cendhak. Kabeh iku gratis kanggo sampeyan - sing maca. Sanajan ora entuk bathi langsung saka blog, dana kasebut diinvestasikan kanggo mbantu sampeyan. Mesthi wae, kita entuk bathi kanthi duwe blog perdana… nanging muga-muga sampeyan uga bisa.

Iki bisa uga diganti.

Dina iki, kita wis rapat karo wakil lokal ing Indiana kanggo ngrembug babagan keprihatinan karo Nglindhungi tumindak IP lan SOPA. Nalika para pimpinan responsif, dheweke ora ujar manawa wakil kita ndhukung RUU kasebut utawa ora. Mangkene sawetara informasi tambahan - nanging waca cathetan ing ngisor iki kanthi prihatin.

Prakawis wakil kita, pamblokiran DNS wis kebanjiran lan mbutuhake pihak katelu kanggo nemtokake manawa mblokir situs kasebut utawa ora. Verbiage condhong menyang arah sing mung situs sing bisa dicekal yaiku situs manca. Aku dudu pengacara, mula aku ora yakin apa bener utawa ora.

Apa sing bisa kedadeyan kanthi cepet, tanpa proses sing tepat, yaiku situs sing dianggep minangka pelanggaran hak cipta bisa dicopot saka mesin telusuran uga kabeh cara pamblokiran penghasilan pariwara. Iki bisa kedadeyan tanpa kabar lan tanpa kemampuan kanggo situs kasebut mbela awake dhewe. Kunjungan mesin telusuran lan penghasilan minangka getih utama sing ngidini blog iki terus berkembang. Kanthi tembung liyane, yen ana perusahaan sing abot ing pandhuan hukum sing pengin perang karo konten sing dituduhake ... blog kita bisa dicekel nganti ora ana panggunaan.

Aku yakin ing telpon manawa iki ora bisa ditindakake, manawa kita bakal bisa entuk perwakilan lan nglawan masalah kasebut. Iki masalah ... sing butuh wektu lan dhuwit sing dudu bisnis cilikku. Dadi, tinimbang gelut, luwih becik aku melu situs kasebut lan bali kerja ing perusahaan gedhe. Sing medeni.

Washington minangka kutha sing kebak pengacara. Dheweke asring ora eling yen kita tanpa sumber daya hukum ora bisa mbela awake dhewe kanthi cukup. Iki, miturut pendapatku, yaiku tumindak nglindhungi IP lan SOPA Tumindak. Dheweke minangka alat industri sing lagi sekarat ... sing pungkasan kanggo nyoba nyegah sing bisa dihindari. Analogi sing dakkandhakake yaiku juru simpen sing ora gelem pasang kunci ing lawange. Amarga dheweke ora bisa ngerti carane nglindhungi awake dhewe, mula saiki njaluk pamrentah supaya dijaga.

Aku ora nulis kanthi mung saka sudut pandang blogger. Kita nyedhiyakake konten uga ngarep-arep manawa hak cipta kudu dihormati. Kadhang kala durung lan aku wis tumindak. Aku wis bisa mblokir situs, nglaporake menyang sistem iklan, lan duwe perusahaan liyane - kaya perusahaan foto saham - kanthi kanthong sing luwih jero. Iki tegese Doug cilik sing wis bisa nyegah pelanggaran lan nglawan tanpa mbutuhake pamrentah supaya melu. Mesthi wae, iki dudu babagan properti intelektualku - utamane babagan film lan industri rekor bathi sing saya rusak.

Iku tragis. Lan apes yen para pamimpin politik kita mikir yen nindakake iki. Luwih tragis maneh yaiku a demokratis pimpinan, Chris Dodd, saiki dadi pimpinan pasukan iki sing bakal ngrusak fitur inti saka Internet - kemampuan kanggo nuduhake informasi kanthi bebas. Iki minangka tagihan sing bakal luwih nguatake wong sing duwe kanthong jero ... lan mbusak kesempatan saka sing ora duwe tenaga. Iki bakal mengaruhi saben pangguna ing Internet, kalebu sampeyan.

Coba luangake wektu kanggo maca rincian sing apik lan ngerti apa pengaruhe kanggo sampeyan, konten, lan bisnis. Sampeyan ora kudu dadi wong Amerika, Internet ora duwe wates sing bisa digunakake kanggo meksa… lan sing ana ing njaba Amerika Serikat ing resiko luwih tinimbang awake dhewe. Waca liyane ing Mandhegake Sensor Amerika.

4 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Pratelan sampeyan sing "Tinimbang gelut, luwih becik aku melu situs iki lan bali kerja karo perusahaan gedhe. Iku medeni. ”

    Kayane sampeyan kenek pucuk sirahe ing kana.

    Mungkin aku uga bias dadi pemilik bisnis cilik, nanging kabeh sing dakdeleng saka politisi ing saindenging jagad nyengkuyung kita supaya bisa kerja kanthi sistem sing luwih gedhe. Ora ana semangat kanggo wong Amerika supaya bisa bali menyang wirausaha & "Impen Amerika" wis malih dadi "paket" hak. Bisnis gedhe entuk jaminan nalika usaha cilik asring ora bisa utangan saiki.

    Kabeh sing diandharake, Undhang-undhang SOPA & PIPA kayane cocog karo sing kasebut. Muga-muga bisa kalorone bisa ditembak, nanging ngerti para pengacara ing Washington, iki ora bakal dadi suwene sing kita krungu saka Kisah Para Rasul.

    Pencet karo sedulur, terus apa sing sampeyan lakoni.

    Brian

  2. 2

     Komentar Brian menehi petunjuk babagan kedadeyan sing kedadeyan ing
    negara kasebut suwene 150 taun kepungkur, yaiku upaya saka umume
    entitas kaya pamrentah, kanggo ngontrol urip sing relatif
    tanpa pertahanan. Pamrentah kita wis nggawe program sosial sing intine
    ngilangi rasa tanggung jawab pribadi lan motivasi batin
    saka individu sing nyebabake gumantung banget karo sistem sing wedi
    rasa ora nyaman utawa cilaka ndadekake dheweke ora lunga (suwene 79 minggu
    program asuransi pengangguran minangka conto sing sampurna). Pamrentah kita yaiku
    alon-alon nanging mesthi njupuk langkah kanggo mateni wirausaha kanthi
    njupuk hadiah sing bisa dipikolehi kanggo saben wong (liwat pajak,
    peraturan, sosialisme, lan liya-liyane) lan nolak ngakoni manawa iku
    salah siji saka sawetara perkara sing ngidini Amerika tuwuh dadi jagad
    kekuwatan wiwit diwiwiti nganti abad kaping 20.

  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.