Sonix: Transkripsi Otomatis, Terjemahan lan Subtitling ing 40+ Basa

Terjemahan lan Subtitling Sonix Transkripsi

Pirang wulan kepungkur, aku nuduhake yen aku wis ngetrapake terjemahan mesin saka kontenku lan mbledhos tekan lan tuwuhing situs kasebut. Minangka penerbit, pamirsa saya akeh kanggo kesehatan situs lan bisnis, mula aku mesthi golek cara anyar kanggo nggayuh pamirsa anyar… lan terjemahan kalebu salah sawijining.

Biyen, aku wis nggunakake Sonix kanggo menehi transkripsi podcastku ... nanging luwih akeh sing ditawakake liwat platform. Sonix nawakake transkripsi, terjemahan, lan subtitle otomatis kanthi cepet, akurat, lan terjangkau:

  • Transkripsi Otomatis - Editor ing-browser Sonix ngidini sampeyan nggoleki, muter, nyunting, ngatur, lan nuduhake transkrip saka endi wae ing piranti apa wae. Cocog kanggo rapat, ceramah, wawancara, film… jinis audio utawa video apa wae. Sampeyan uga bisa nyetel transkripsi kanthi kamus khusus sing bisa sampeyan simpen ing kabeh akun. Sampeyan uga bisa ngekspor transkripsi liwat file Word, Text, PDF, SRT, utawa VTT.
  • Terjemahan Otomatis - Tarjamahake transkrip sampeyan kanthi sawetara menit nganggo mesin terjemahan otomatis Sonix sing maju. Nambah jangkauan global kanthi luwih saka 30 basa. Gumantung saka rencana sampeyan, sampeyan bisa entuk editor terjemahan ing browser, mbandhingake terjemahan terjemahan, lan sing nggawe subtitle multi-basa.
  • Subtitling Otomatis - Gawe video sampeyan bisa diakses, bisa digoleki, lan liya-liyane. Cukup kanthi otomatis nanging fleksibel supaya sampeyan bisa ngatur lan nyetel supaya sampurna. Gumantung saka rencana sampeyan, sampeyan bisa kanthi otomatis mbagi subtitle, nyetel timecode kanthi millisecond, nyeret lan nggedhekake garis wektu, ngatur font, warna, ukuran, lan posisi, lan subtitle burn-in menyang video asli.

Editor Video Transkripsi Sonix

Platform kasebut nawakake ton produk liyane kanggo nambah kemampuan sampeyan. Ing Pamuter media Sonix ngidini sampeyan nuduhake klip video ing sawetara detik utawa nerbitake transkrip lengkap kanthi subtitle. Iki apik kanggo panggunaan internal utawa nerbitake web kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Uga ana sistem kolaborasi lan manajemen file kanthi ijin multi-pangguna supaya sampeyan ngidini kolaborasi ngakses upload, komentar, sunting lan matesi akses menyang file utawa folder. Sampeyan bisa kanthi gampang ngatur lan nggoleki transkrip, nggoleki tembung, frase, lan tema ing konten sampeyan.

Integrasi Sonix

Saka sistem konferensi web nganti platform editing video, Sonix minangka tambahan sing apik kanggo alur kerja konten audio lan video.

  • Konferensi Web integrasi platform kalebu Zoom, Microsoft Teams, UberConferensi, Cisco WebEx, GoToMeeting, Google Meet, Loom, Skype, RingCentral, Join.me, lan BlueJeans.
  • Platform sunting integrasi kalebu Adobe Premiere, Adobe Audition, Final Cut Pro Lan Avid Media Composer, gampang nyambung karo alat sing digunakake tim sampeyan kanggo entuk manfaat saka Sonix.
  • Alur kerja liyane integrasi kalebu Zapier, Dropbox, Google Drive, Roam Research, Salesforce, Evernote, OneDrive, Gmail, Box, Atlas.ti, nVivo, lan MaxQDA.

Rencana rega kalebu proyek sing bisa dibayar, langganan premium, lan langganan perusahaan sing terjangkau.

Entuk 30 Menit Transkrip Gratis karo Sonix

Pengungkapan: Aku nggunakake link rujukan supaya bisa entuk sawetara menit transkripsi gratis Sonix.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.