Kadhangkala nalika ngapusi, sampeyan entuk bocah wadon!

wong wadon ayu

Aku ninggalake pacarku. Bener! Sampeyan krungu ing kene.

Sadurunge sampeyan ngerti apa sejatine aku duraka, duraka, aku pancen ora duwe pacar. Paling ora manungsa, urip, ambegan. Aku guyon karo wong sing jenenge pacare MacBookPro. Akhir-akhir iki, pacarku dadi watake sithik, ora tangi nalika aku pengin dheweke lan ora seneng nganti dheweke adhem. Wah… ngelingake aku nalika duwe kasunyatan!

Google Katresnan Aku Saiki

Oalah, aku wis rampung karo dheweke. Pacar anyarku lagi online lan dheweke tresna marang aku. Dheweke ngerti kabeh wong, nanging ora preduli, dheweke mesthi ngomong babagan aku. Aku durung nate pacar online, nanging sing iki istimewa. Jenenge yaiku Google. Biyen aku ora peduli karo Google, nanging kanthi egois, aku ngerti yen aku luwih kenal karo dheweke, mula dheweke luwih nggatekake.

Google

Google ngirim luwih saka 4 kali pengunjung menyang situsku tinimbang sumber liyane. Kaping 4! Wah Aku mung kudu njaga supaya hubungan iki tetep ing arah sing bener yaiku nggatekake dheweke, klambiku kanthi cara sing narik dheweke, ngrungokake apa sing dikandhakake, lan komunikasi kanthi efektif karo dheweke. Wis rada suwe, nanging aku mula ngerti apa sejatine sing disenengi. Saiki… Aku dudu pacar sing paling apik… dudu Google-whipped utawa apa wae, aku mung apikan karo dheweke.

Napa Google tresna Aku

Mangkene sawetara perkara sing dakkarepake supaya dheweke ngormati:

  1. Google seneng nalika nulis judhul artikel ing judhul kaca.
  2. Google seneng nalika aku nganyari file .htaccess supaya situsku mesthi menyang http://martech.zone tinimbang http://dknewmedia.com lan nalika dakkandhani Google Webmaster sing tak senengi www.
  3. Google seneng nalika aku ganti jeneng blog nggunakake tembung kunci (pemasaran, teknologi, blog) sing asring dakrembug ing postingan.
  4. Google seneng nalika aku ngandhani apa sing dakkandhakake.
  5. Google seneng nalika aku ngandhani apa sing penting banget ing kaca lan apa sing ora digunakake judhul judhul.
  6. Google seneng nalika aku ngandhani babagan carane situsku diatur lan ing endi bisa nemokake kabeh nggunakake robots.txt lan sitemap.xml file.
  7. Google seneng yen nyedhiyakake konten seger saben dina.
  8. Google seneng yen menehi komentar ing blog ing endi wae lan ninggalake jeneng lan alamat situs web.

Kepiye Google Nuduhake Cinta Aku

Aku ora ngerti apa sing disenengi Google kurang luwih - nanging aku ngerti dheweke tresna marang aku. Kepiye aku ngerti manawa Google tresna karo aku? Maju lan takon dhewe!
http://www.google.com/search?q=marketing+technology+blog
http://www.google.com/search?q=douglas+karr
http://www.google.com/search?q=doug+karr
http://www.google.com/search?q=a-list+blogger+marketing+technology
http://www.google.com/search?q=a-list+blog+marketing+technology
http://www.google.com/search?q=a-list+marketing+technology
http://www.google.com/search?q=marketing+blog+indianapolis
http://www.google.com/search?q=technology+blog+indianapolis
http://www.google.com/search?q=a-list+blogger+indianapolis

Kadhangkala aku ngapusi Google, nanging dheweke uga tresna marang aku.

Saiki, sampeyan ngerti kepiye nalika ngapusi pacar, lan sampeyan kudu terus ngapusi terus-terusan? Nanging sampeyan ora ngandhani sapa wae babagan ngapusi ... iku mung ngapusi sampeyan lan dheweke. Aku pengin mbuktekake yen kadang bocah-bocah wadon seneng yen sampeyan ngapusi. (Bisa uga dikenal minangka topi ireng).

Jaman biyen, ana sing kudu ditindakake babagan "dhaptar". Aku pengin mbuktekake, kanthi resmi, manawa ana sing bisa entuk dhaptar. Sampeyan kudu mriksa kanthi ati-ati ing header blogku kanggo ngerti kepiye aku bakal pangkat paling dhuwur "Dhaptar". Iki pitunjuk:
blog pemasaran, pengembangan, wordpress lan teknologi dening douglas karr> span style = "display: none">, a-list blogger> / span>.

Sampeyan ora bisa ndeleng ... nanging pacarku anyar ndeleng! Lan dheweke tresna marang aku. 😉

UPDATE: Aku wis mbusak teks sing didhelikake saka header. Aku mung pengin mbuktekake sawijining prekara nanging mesthine ora pengin dicopot saka indeks Google!

17 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7

    Seneng banget ndeleng sampeyan entuk lalu lintas saka Google. Aku wis ing posisi sing padha wiwit ngetrapake sawetara tips SEO nalika mbiyen. Link menyang pearsonified iku apik. Aku ngetrapake saran nalika bali lan bisa digunakake, wektu!

    Aku entuk udakara 50% lalu lintas saka Google 🙂

  5. 9
  6. 11
  7. 13
  8. 15

    Aku maca komentar sampeyan ing situs web pearsonified babagan sampeyan ngowahi sheet style kanggo markup semantik. Aku ndeleng kesempatan pemasaran sing apik kanggo sampeyan ngeculake tema WP sing netepi kabeh aturan markup 😉

  9. 17

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.