Kadhangkala aku nggawe aku ngguyu!

NgguyuAku kudu ngandhani wong-wong ... Aku duwe pungkasan kirim minangka salah sawijining sing paling nyenengake sing nate ditulis. Minangka sampeyan ngirim ndeleng gambar ing header, aku arang banget serius. Uga, biyen aku wis nulis sawetara babagan apa sing dakkira babagan sukses ing apa sing dicritakake wong liya babagan sampeyan. Sukses blog ora bisa diukur kanthi eksternal, mung sampeyan!

Kanthi mekaten, aku kudu ngakoni yen aku wis nyambung kabeh. Aku pengin ndeleng reaksi para pamiarsa… lan blogosfera… nalika nulis judhulku sing elek 'blogku luwih apik tinimbang blogmu'. Pancen basa ing pipi, nanging aku kudu ndeleng reaksi kasebut. Pancen lucu! (Tulung ... Aku janji aku ngguyu karo sampeyan, dudu sampeyan!). Sawetara wong rumangsa ora enak kanggo aku, ana sing dikukus, ana sing mbandhingake rating karo ratingku, lan ana sing negesake manawa peringkat ora ana gandhengane karo blog sing apik.

Aku seneng dadi kadang pinter ndeleng reaksi sing ana… aduk pot kaya sing diucapake. Bisa uga bagean sing paling lucu (muga-muga dudu aku mung siji sing guyu), amarga popularitas entri iki aku dadi # 70,178 ing rangking Technorati.

Dadi, minangka pemasar, aku kira nuduhake sawetara prekara.

  • Chris Baggott nate ngandhani yen kadang apik yen ana tengah debat lan menehi tanggepan pancen bisa mbantu jangka panjang karo strategi perusahaan. Dheweke ora ateges ngapusi ... tegese mung duwe kesempatan kanggo pamer barang sampeyan. Ing conto iki, dak kira wis bisa digunakake!
  • Kadhangkala, mung menehi saran yen sampeyan luwih penting tinimbang sing sejatine bisa digunakake. Sampeyan bisa uga minangka bebener sing sedhih yen bisa dimanipulasi dening pemasaran. Terus ucapake manawa sampeyan nomer 1 lan bisa uga mengko bakal ana!

Bisa uga sajrone sawetara wulan, aku bakal nyerang lan ngaku dadi blog nomer 1 ing Otomatisasi Pemasaran lan ndeleng lokasi sing dakwenehake. Nanging, saiki aku seneng banget yen ora kelangan salah sawijine nalika mlebu pungkasan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.