Soko Ala Kanthi Iki…

Apa sampeyan nate ngrasakake kedadeyan sing ala tenan bakal kedadeyan?

Vista ing Leopard liwat Paralel

Screenshot saka Vista babagan Run ing MacBookPro karo Paralel 3.0 lan OSX Leopard.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Sampeyan kudu nyakup kelas ing kelas Inggris ing postingan blog - cerdik! (Macbeth minangka salah sawijining perdagangan ala sing dakkandhakake.)

    Oalah, aku sangsi Aero Glass bakal bisa digunakake ing lingkungan VM - mbenerake aku yen aku salah.

  3. 4
    • 5

      Aku yakin manawa aku seneng karo Vista liwat Windows 3.11, Windows 95 lan Windows ME. 🙂 Nelpon aku pengkhianat, nanging aku seneng banget karo Vista - kita entuk sistem mega anakku lan Aero apik tenan. OS uga kuat, kita ora nate nemoni masalah.

  4. 6
  5. 7

    Pirang taun kepungkur, aku mandheg ngalami masalah karo Windows XP. Mung mbutuhake perbaikan sing sederhana; nyopot colokan listrik lan ndhelikake kothak abu-abu ala ing sudhut. Pojok peteng lan peteng.
    Sadurunge x-mas, aku pancene pengin nyoba program sing mung digunakake ing Window. Sawise ndandani bug sak suwene 8 jam, nyoba instal maneh WinXP, aku disambut antarmuka program sing ora sengaja, mula aku ninggali kabeh proyek, lan mbayar kanthi jumlah sing luwih gedhe kanggo program Mac sing sejatine bisa digunakake.

    http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.