Sawetara Humor Konsultasi ... Sendok lan String

Saka kanca, Bob Carlson, ing KesehatanX:

Piwulang sing ora ana gandhengane babagan carane konsultan bisa nggawe prabédan kanggo organisasi.

Minggu kepungkur, kita nggawa kanca ing restoran anyar, lan ngerti yen pelayan sing njupuk pesenan nggawa sendok ing kanthong kaos. Katon rada aneh.

Nalika bocah wadon nggawa banyu lan peralatan kita, aku ngerti dheweke uga duwe sendok ing kanthong kaos. Banjur aku mubeng-mubeng weruh kabeh staf duwe sendok ing kanthong.

Nalika pelayan bali nyedhiyakake sup kita, aku takon, "Napa sendok?"

"Ya," jarene, "pemilik restoran nyewa konsultan kanggo ngrubah kabeh proses kita. Sawise pirang-pirang wulan dianalisis, dheweke nyimpulake yen sendok minangka peralatan sing paling asring dicelehake. Iki nuduhake frekuensi penurunan udakara 3 sendok saben tabel saben jam. Yen personel luwih siyap, kita bisa nyuda jumlah perjalanan bali menyang pawon lan ngirit 15 jam kerja saben shift. ”

Minangka kabegjan, aku ngeculake sendok lan dheweke bisa ngganti nganggo cadhangane. "Aku bakal njupuk sendok maneh yen aku lunga menyang pawon, dudu nggawe perjalanan ekstra kanggo njaluk saiki." Aku kesengsem.

Aku uga ngerti yen ana senar sing mabur saka pelayane. Nalika ndeleng-muter, aku weruh yen kabeh pelayan duwe tali sing padha karo mabur. Dadi sadurunge dheweke budhal, aku takon karo pelayan, "Nuwun sewu, nanging apa sampeyan bisa ngomong kenapa sampeyan duwe tali ing kana?"

"O, mesthi!" Banjur dheweke mudhun swarane. "Ora kabeh wong sing akeh pengamat. Konsultan sing dakkandhakake uga ngerteni manawa kita bisa ngirit wektu ing toilet. Kanthi naleni tali iki nganti sampeyan ngerti apa, kita bisa narik tanpa nutul lan ngilangi kebutuhan kanggo ngumbah tangan, nyuda wektu sing digunakake ing toilet kanthi 76.39 persen. "

"Sawise sampeyan entuk, kepiye cara mulihake?"

"Inggih," bisiknya, "Aku ora ngerti bab sing liyane ... nanging aku nggunakake sendok."

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.