Review Piranti Lunak, Saran, Comparison, Lan Situs Penemuan (65 Sumber Daya)

Situs Discovery Comprehensiveison Discovery Piranti Lunak

Sawetara wong kepengin weruh kepiye aku bisa nemokake macem-macem platform teknologi penjualan lan pemasaran lan alat sing durung dingerteni, utawa bisa uga beta. Kajaba tandha sing wis dakwujudake, ana sawetara sumber daya sing bisa ditemokake kanggo golek alat. Aku bubar nuduhake dhaptar karo Matthew Gonzales lan dheweke nuduhake sawetara favorit lan nggawe aku miwiti nggawe dhaptar lengkap.

Kanthi pilihan alat sing luar biasa sing kasedhiya, para pemasar duwe kauntungan sing beda kanggo nemokake solusi sing disesuaikan kanthi biaya sing luwih murah. Sakbenere kabeh wong sing kerja bareng aku bisa nganyari produk lan layanan sing nulungi dheweke nalika nyuda bathi taunan. Lan kalebu uga klien sing nduwe solusi khusus kanggo API sing bisa diakses publik.

Cathetan sisih babagan iki, aku ora ndeleng situs kasebut minangka pesaing Martech Zone babar pisan. Tujuane ing Martech Zone mesthi ngenalake alat kasebut kanggo sampeyan, nyedhiyakake sawetara pembeda utama, lan banjur ngidini sampeyan nyelidiki luwih lanjut manawa ana solusi sing cocog utawa ora.

Siji alesan aku ora ragu-ragu nggawe perbandingan solusi piranti lunak yaiku solusi paling apik subyektif banget… proses persyaratan bangunan, evaluasi, lan milih piranti lunak duweni ton variabel - wong, proses, garis wektu, anggaran, fitur, integrasi, lsp. Solusi paling apik kanggo siji perusahaan biasane ora dadi solusi paling apik kanggo liyane.

Yen sampeyan kasengsem, aku wis nulungi puluhan perusahaan ngirit jutaan dolar kanthi nindakake audit lengkap ing tumpukane, ngenali kesempatan kanggo nggunakake kanthi luwih apik, lan nemokake solusi sing cocog kanggo bermigrasi sing bakal ngasilake investasi teknologi sing luwih apik .

Intelijen Martech Stack

  • KabinetM - Yen sampeyan konsultan utawa perusahaan perusahaan, sampeyan kudu mriksa CabinetM, solusi kanggo nyathet dokumen sampeyan tumpukan pemasaran. Platform kasebut ora mung nggawe organisasi bisa audit, lan ngatur teknologi, lan ngenali produk kanggo nggabungake, nggabungake utawa ngganti, nanging uga menehi akeh umpan balik babagan teknologi sing padha karo perusahaan liyane.

Situs Saran Piranti Lunak

Mangkene layanan lan situs sing saya ngawasi sing paling apik. Sawetara kalebu alat investasi, sawetara situs panemuan anyar, lan akeh uga situs perbandingan piranti lunak.

Cathetan sisih ... yen sampeyan platform teknologi sales utawa marketing, priksa manawa platform sampeyan kalebu ing situs kasebut. Ora mung bisa ngarahake pituduh sing nduweni kualifikasi kanthi niat supaya bisa tuku, bakal mbantu nggawe kesadaran merek lan menehi sebutan sing cocog banget kanggo rangking mesin telusuran.

  1. alternatifTo - Nyedhiyakake aplikasi sing pengin diganti lan menehi alternatif sing luwih apik, adhedhasar rekomendasi pangguna.
  2. Analyzo - Temokake lan bandhingake alat sing paling apik kanggo bisnis sampeyan
  3. AppStorm - Nduwe aplikasi web, desktop, lan seluler anyar.
  4. AppSumo - Sampeyan ngurus produk. AppSumo bakal ngurus adol.
  5. AppVita - Nampilake sing paling apik ing aplikasi web.
  6. Astrogrowth - Pandhuan lan perbandingan piranti lunak kanggo nemokake platform kanggo saben kategori.
  7. Dhaptar Beta - Dhaptar Beta nyedhiyakake ringkesan babagan wiwitan internet sing bakal teka. Temokake lan entuk akses awal menyang masa depan.
  8. Kaca Beta - Telusuri, temokake, mburu wiwitan, lan ide anyar.
  9. Capterra - mbantu bisnis & nirlaba nemokake piranti lunak sing ngidini nambah, tuwuh, lan sukses.
  10. Kepala.io - nyedhiyakake ahli dhewe sing duwe pengalaman lan wawasan langsung saka pangguna piranti lunak sing nyata.
  11. Edan babagan Startup - Fitur wiwitan.
  12. Crozdesk - Temokake aplikasi web.
  13. Crunchbase - CrunchBase minangka basis data definitif saka ekosistem wiwitan. Grafik Bisnis nyambungake perusahaan, wong, produk, lan acara kanggo nyedhiyakake data sing sampeyan butuhake. Lengganan email pendanaan paling dhuwur!
  14. DiscoverCloud - mbandhingake aplikasi kanggo bisnis.
  15. Manuk Erli - Endi Produk Anyar Lair.
  16. FeedMyApp - aplikasi web & seluler ditinjau.
  17. G2 Akeh - Bandhingake piranti lunak lan layanan bisnis paling apik adhedhasar rating pangguna lan data sosial. Ulasan kanggo piranti lunak CRM, ERP, CAD, PDM, HR, lan Marketing.
  18. GetApp - Tinjau, mbandhingake, lan evaluasi piranti lunak bisnis cilik. GetApp nduweni tawaran piranti lunak, SaaS lan Aplikasi Cloud, evaluasi independen, lan ulasan.
  19. Entuk Tech Press - Entuk akses menyang 3000+ wartawan teknologi, Growth Hacks, Kirim situs, grup Facebook, lan liya-liyane.
  20. Kaca sing Akeh - Promosi lan rating aplikasi web anyar kanthi gratis.
  21. Hacker News - situs web warta sosial sing fokus ing ilmu komputer lan wirausaha.
  22. IdeaSquares - papan online kanggo dhukungan sumber akeh lan saran kanggo ide bisnis.
  23. Kickoff ngundhakake - Rilis produk utawa app? Kirimake lan entuk lalu lintas sing cepet.
  24. Startups Pembunuh - Ulasan, inspirasi, ide, lan warta wiwitan.
  25. Diluncurake! - komunitas sing nggawe pamula wiwitan / produk lan entuk umpan balik saka pangguna awal.
  26. Bukak Lister - Goleki wiwitan ing ngarepe para adopter awal lan pimpinan industri.
  27. Bukak Sabanjure - Wiwitan sing paling janjeni ing donya.
  28. List.ly - telusuran ing Listly bisa ngasilake puluhan dhaptar kanthi alat sing apik.
  29. Pakaryan - tujuan kanggo sinau luwih lengkap babagan teknologi lan macem-macem cara supaya bisa nambah urip sampeyan.
  30. Materi penting - Riset, prospek, lan lacak perusahaan swasta sing paling cepet kanthi intelijen transaksi
  31. Dijaring - aplikasi, produk, lan layanan paling apik sing nggawe urip sampeyan luwih apik.
  32. SabanjureBigWhat - Startup, pendiri, CXO India, lan Pemasar Produk.
  33. Pressfarm - Temokake wartawan kanggo nulis babagan wiwitan sampeyan.
  34. ProductHunt - ProductHunt minangka kurasi produk anyar sing paling apik, saben dina. Temokake aplikasi seluler, situs web, lan produk teknologi paling anyar sing dibahas kabeh.
  35. Promotehour - Dhaptar papan sing paling apik kanggo ngirim wiwitan
  36. Promosikan Proyek - Pamer kreasi sampeyan menyang jagad iki.
  37. Rating Startup Kula - Kirimake wiwitan kanggo ditampilake.
  38. RateStartup - Kirimake wiwitan kanthi gratis lan ngenteni saran. Goleki profil pribadi sampeyan lan enggo bareng gaweyan sampeyan.
  39. Wiwitan Random - Kanggo saben panjaluk kaca, RandomStartup.org bakal nggawa sampeyan menyang wiwitan sing beda. Refresh kaca lan sampeyan bakal nemokake wiwitan liyane.
  40. Startup Reddit - forum wirausaha sing ngupayakake umpan balik, saran, ide, lan diskusi tanpa bias lan anonim.
  41. SaaSHub - Pasar lunak independen.
  42. Siftery - Temokake produk sing cocog banget kanggo perusahaan sampeyan
  43. SosialPiq - SocialPiq minangka layanan kanggo nemokake alat media sosial sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Ana pirang-pirang alat media sosial ing kana, lan SocialPiq nglacak sing penting, menehi cara gampang kanggo ngerti apa sing ditindakake.
  44. Saran Piranti Lunak - Ulasan Piranti Lunak saka Ahli Bisnis ing Saran Piranti Lunak.
  45. Langsung menyang arah Spring - Gabung karo jaringan spotter ide paling gedhe ing donya.
  46. Stacklist - Pandhuan kurasi lan ulasan para pangembang kanggo alat bisnis kanggo nambah wiwitan.
  47. Stackshare - Temokake, rembug, lan nuduhake alat lan layanan dev paling apik.
  48. StartItUp - StartItUp minangka direktori wiwitan sing bisa ngirim wiwitan kanthi gratis.
  49. Startups.co - mbantu para pamula supaya pelanggan, pers, pendanaan, lan mentor.
  50. Wiwitan Beat - njupuk tampilan anyar lan luwih apik kanggo wiwitan saka saindenging jagad.
  51. Buffer Startup - Kita ngerti sepira rekrut kanggo ningkatake wiwitan. Kita kene kanggo mbantu!
  52. Digger Startup - Pirembagan babagan produk lan wirausaha paling anyar saka kabeh situs web.
  53. INC Wiwitan - inisiatif kanggo mbantu para pamula maju lan sukses ing pasar kompetitif iki.
  54. Wiwitan inspirasi - Kirim lan promosi Startup sampeyan
  55. Proyek Startup - jangkoan wiwitan anyar sing apik kanthi online.
  56. Peringkat Wiwitan - rangking wiwitan adhedhasar pentinge wiwitan lan pengaruh sosial.
  57. StartupLi.st - Temokake, tututi, lan nyaranake wiwitan.
  58. StartUpLift - tampilake wiwitan sampeyan lan nulung saran sing migunani.
  59. Startuplister - Entuk dhaptar wiwitan sampeyan ing direktori niche, situs review, lan blog industri kanggo mbantu upaya pemasaran wiwitan mung $ 50.
  60. TechCrunch - TechCrunch minangka properti media teknologi terkemuka, sing dikhususake kanggo pamula profil kanthi obsessive, mriksa produk Internet anyar, lan warta anyar.
  61. AlatOwl - Situs sing mriksa alat.
  62. Trustpilot - ulasan konsumen. Entuk crita nyata saka para pembeli kaya sampeyan. Maca, nulis, lan nuduhake komentar.
  63. Jaringan Topio - nyedhiyakake intelijen rinci babagan kasus panggunaan, vertikal, lan industri.
  64. TrustRadius - minangka komunitas profesional sing nuduhake review piranti lunak, diskusi piranti lunak, lan praktik paling apik.

Apa sampeyan golek Startup Kanada? Kanada ngluncurake situs dhewe, Startup ing Kanada, kanggo golek startup.

Uga ana alat liyane, nanging aku ngerti manawa akeh sing otomatis, wis dadi mesin SPAM, utawa pengelompokan ora diresiki. Piranti kasebut ing ndhuwur wis nyedhiyakake sawetara alat sing apik kanggo kita.

Sebutno pakurmatan kanggo ditambahake ing kene yaiku MyStartupTool, direktori alat aktif kanggo promosi wiwitan. Uga, nalika sponsor lan klien wis berkembang, dheweke bakal dadi sumber daya timbal sing luar biasa. Yen sampeyan pengin nggawe microsite kanggo narik kawigaten pangguna beta, priksa uga priksa Prefinery.

Pengungkapan: Aku nggunakake tautan afiliasi ing postingan iki.

20 Komentar

  1. 1

    Matur suwun kalebet kula ing dhaptar, Douglas. Kayane sampeyan milih macem-macem sumber - sawetara duwe pendekatan editorial, dene liyane (kaya kita) luwih akeh adhedhasar UGC. Sawetara luwih umum, dene liyane (kayata SocialPiq) luwih fokus ing kategori tartamtu.

    Aku G2 Crowd wis kabukten dadi sumber sing migunani kanggo sampeyan, lan muga-muga uga kanggo para sing maca. Matur suwun maneh!

    (CATHETAN: Aku dadi karyawan G2 Crowd sing bangga.)

  2. 2
  3. 3

    Fokus kanggo nggedhekake media sing wis entuk lan gratis sadurunge ganti dadi taktik media sing mbayar, luwih-luwih yen sampeyan duwe boots. Ana atusan blog wiwitan ana, mula fokus ing ndhuwur: Betalist, ProductHunt, Bukak Sabanjure lan Launching.io. Sampeyan bisa uga ora entuk dhaptar kabeh 4, nanging yen sampeyan dhaptar siji utawa loro, sampeyan bakal wiwit ndeleng wiwitan sing dituduhake ing blog Facebook, Twitter, Reddit lan tech.

  4. 5

    Artikel apik tenan, kanthi akeh sumber daya kanggo mriksa dhaptar wiwitan sampeyan. Aku nggoleki dhaptar, nanging sejatine diwiwiti karo ngirim wiwitan, Task Pigeon, ing BetaList minggu kepungkur.

    Aku rumangsa minangka proses sing bermanfaat banget. Ora entuk 100 pelanggan, nanging bisa entuk lalu lintas lan ~ 66 dhaptar sing cukup.

    Aku sejatine nulis postingan blog ing kabeh proses sing sampeyan pengin mriksa http://blog.taskpigeon.co/betalist-review/

  5. 6

    Hei Douglas, dhaptar apik, nyuda akeh upaya kanggo ningkatake wiwitan. Kita wis nyoba dhaptar gratis saka promotehour.com saka dhaptar lan rumangsa cukup menarik. Dheweke duwe 130+ dhaptar wiwitan direktori gratis.

  6. 7
  7. 9
  8. 12
  9. 14
  10. 15
  11. 18
  12. 19

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.