Apa Direktori Software Online minangka Kanca utawa Pesaing Platform?

Mungkasi Kemajuan

Ana kanca sing njaluk aku mriksa platform ing situs direktori pihak katelu minggu iki, sing ujar manawa situs kasebut ndadekake akeh lalu lintas menyang vendor liyane ing industri kasebut. Aku nganalisa cepet saka situs direktori lan pancen bener, dheweke entuk sawetara peringkat solid ing industri kancaku. Kayane mung logis yen dheweke njaluk ulasan supaya bisa ndeleng luwih apik ing direktori.

Utawa apa?

Direktori dudu situs cilik, gedhe tenan. Nduwe rangking mesin telusuran sing apik, staf pangembangan, keterlibatan pemasaran media sosial, lan uga anggaran pariwara sing dibayar. Amarga lalu lintas sing gedhe banget lan bisa nggawa akeh pamirso sing relevan menyang platform, uga duwe sistem iklan internal sing mbayar supaya kancaku bisa tuku profil utawa nampilake iklan sing luwih penting ing kaca sing relevan.

Apa lelungan prospek?

  1. Direktori kasebut ditemokake ing mesin telusuran kanggo tembung kunci sing relevan sing ana gandhengane karo platform.
  2. Pangguna mesin telusuran ngeklik direktori sing nemokake platform sampeyan jejer karo kabeh kompetisi.
  3. Sawetara pangguna mesin telusuran klik-liwat menyang perusahaan sampeyan. Akeh sing kalah karo pesaing sampeyan, luwih-luwih yen duwe anggaran pariwara sing luwih gedhe ing direktori kasebut.

Mangkene masalah lelungan iki… dudu kanca platform, nanging pesainge. Platform kasebut kanthi sengaja mungkasi prospek sampeyan, pangalihan menyang situs kasebut, supaya pamirsa bisa monetisasi ing kana. Sampeyan promosi direktori menyang pangguna kanggo menehi ulasan - sing ditindakake - sing nambah peringkat telusuran direktori. Ing wektu kasebut, drive bakal luwih jero antarane sampeyan lan prospek sampeyan. Sampeyan saiki gumantung karo direktori kanggo menehi bisnis.

Apa alternatife?

  1. Sampeyan nggawe online sing kuat, peringkat luwih apik tinimbang direktori.
  2. Prospek ora nggatekake direktori lan langsung menyang konten sampeyan, ora nate nampilake kompetisi.
  3. Konten sing relevan lan menarik sampeyan supaya pengunjung bisa dadi pemimpin utama, nyebabake pelanggan.

Direktori kasebut ora duwe kesempatan luwih apik kanggo ngalahake asil mesin telusuran tinimbang sampeyan, kenapa sampeyan nulungi dheweke? Napa sampeyan bakal mbayar, ndhukung situs, lan nalika semana, dheweke ngrewangi pesaing sampeyan? Kayane ana wong sing ngadeg ing ngarep toko sampeyan, tur prospek ngubengi blok kasebut menyang pesaing sampeyan, banjur njaluk sampeyan mbayar supaya bisa nggawa bali menyang toko sampeyan. Sampeyan bakal nundhung saka ngarep lawang sampeyan, bener?

Sampeyan kudu ndeleng sumber organik minangka kanca lan pesaing. Mesthine, dheweke bisa uga duwe kesempatan kanggo ngarahake lalu lintas sing luar biasa. Nanging biaya sampeyan. Sampeyan kudu nemtokake manawa ora apa-apa gumantung karo katergantungan kasebut lan gelem terus mbayar akses menyang sing pamirsa.

Aku ora bakal. Lan aku ora nulis review kanggo platform kancaku.