Piranti lunak lan Piranti sing Ora Bisa Urip Tanpa

Depositphotos 2580670 asli

Reading Kiriman Doug nggawe aku mikir babagan kabeh aplikasi sing dakkarepake minangka bagean saka cara nindakake bisnis lan uripku. Sawetara, Tungle lan Dropbox, Doug wis kasebut. Nanging iki dhaptar sawetara wong liya sing ora bisa dakbayangake tanpa:

webnotesWebNotes - Iki minangka bagean sing penting kanggo riset web. Apa aku nyoba golek informasi kanggo proyek klien, inspirasi kanggo postingan blog, utawa nglacak asil kampanye PR, WebNotes ngidini aku nangkep lan ngatur informasi nganggo post-it-note lan highlighters. Lan sing paling apik yaiku alat generasi laporan. Nalika digandhengake karo Google Alert otomatis, kita katon kaya ngenteni pirang-pirang jam ing web lan nyiapake laporan ringkesan!

AlamatKaloro - Luwih saka buku alamat, iki alat CRM sing sejatine. Aku wis nggunakake sawetara basis data sajrone taun kanggo ngatur kontak, Akses (Aku nggawe dhewe, bocah lanang iku geeky), ACT lan Outlook lan aku ngerti sing iki cocog karo aku. Web adhedhasar, aku bisa nuduhake kontak karo kabeh tim. Kita bisa ngatur kontak lan proyek kanthi dhaptar tugas sing wis digawe. Kajaba iku, aku kanthi alon-alon migrasi saka ConstantContact menyang alat email AddressTwo. Sanajan winates banget saka struktur desain lan pelaporan, aku seneng bisa nggoleki basis data, mung ngidentifikasi klompok sing pas, lan ngirim pesen sing cocog.

Aku uga seneng kemampuan ngirim email karo Addy kanthi jeneng wong sing pengin dakkatutake ing basis data utawa kenal bareng lan dheweke uga sing ngurus. (Ya, aku ngerti dheweke pancen dudu wong, nanging kadang dheweke entuk luwih akeh tinimbang pegawai sejatine, mula angel yen ora nganggep dheweke minangka wong)

audacity - Wong sing ngerti aku seneng banget yen aku golek dhuwit kanggo panulis, amarga dudu penulis. Aku ngomong! Minangka wong sing ngomong, aku kepincut karo ide kanggo nambah podcast blogku lan Audacity wis bisa nggawe. Kanthi sethithik wektu sing diinvestasikan, aku wis pindhah saka wong anyar menyang pro editing. Aku ora bisa nyunting sanajan gangguan telpon, utawa telpon saya sethithik. (Sanajan kadang-kadang aku ninggalake dheweke, mung amarga nambah karakter).

Aku seneng karo podcast mingguan nyuda akeh tulisan sing kudu daklakoni, nanging uga ana mupangat liyane. Program kasebut menehi alesan kanggo ngundang kanca kanggo sesi rekaman lan riko. Saiki aku wis sinau ngatur teknologi, rekaman mung sawetara menit, mula kita duwe wektu kanggo golek lan ngomong babagan perkara liyane!

Katelu aplikasi iki anyar kanggo aku ing taun 2009. Pancen nggumunake yen teknologi anyar dadi bagean saka urip sampeyan. Aku ora sabar ngenteni apa sing bakal ditemokake taun ngarep!

2 Komentar

  1. 1

    Menarik banget kanggo ndeleng kamiripan ing antarane kita, Lorraine! Aku durung nyoba Alamat Loro - nanging CRM bisa uga ing wektu sing cedhak.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.