Laporan SoDA 2013 - Volume 2

soda 2 2013

Ing edition pisanan saka Laporan SoDA 2013 saiki wis nyedhak meh 150,000 views lan unduhan!

Cicilan kapindho publikasi saiki wis siyap dideleng. Edisi iki kalebu kombinasi potongan-potongan kepemimpinan pamikiran, wawancara kanthi wawasan lan karya inventaris sing digawe kanggo merek teratas kayata Nike, Burberry, Adobe, Whole Foods, KLM lan Google. Kontributor kalebu penulis tamu terkenal saka merek chip biru, konsultasi lan pamula inovatif, uga lumine saka perusahaan anggota SoDA ing saindenging jagad.

Kaliber konten sing ana ing volume iki dadi conto maneh. Keanggotaan elit SoDA, mitra, lan pimpinan industri liyane nyedhiyakake pemahaman paling anyar babagan inovasi digital lan wates pemasaran digital, layanan pelanggan lan desain produk. Tony Quin (Ketua Dewan SoDA lan CEO IQ).

Ing volume kasebut, SoDA uga bathi bisa kerja bareng karo mitra AOL kanggo debut sawetara temuan saka panelitian proprietine kanggo nyuda windows tuku lan efek multiplier panggunaan smartphone ing garis wektu suda kanggo njupuk keputusan ing macem-macem kategori produk lan layanan. .

Babagan SoDA - Global Global for Digital Marketing Innovators: SoDA dadi jaringan lan swara kanggo para pengusaha lan inovator ing saindenging jagad sing nggawe masa depan pengalaman pemasaran lan digital. Anggota kita (agensi digital utama lan perusahaan produksi elit) mung diundang lan diarani saka 25+ negara ing limang bawana. Adobe minangka sponsor organisasi pendiri SoDA. Mitra organisasi liyane kalebu Microsoft, Econsultancy lan AOL.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.