SOCXO: Pemasaran Advokasi kanthi rega adhedhasar kinerja

socxo

Minangka bagean saka malang Pemasaran Konten, Pemasaran Digital saiki wis dadi pendekatan sing disenengi kanggo Merek kanggo nggayuh lan melu pamirsa kanthi online. Model Digital Marketing khas kalebu kombinasi Email, Panelusuran lan Pemasaran Media Sosial lan saiki nggunakake pendekatan formula lan mbayar kanggo nggawe lan nyebar konten merek kanthi online.

Nanging, ana tantangan lan debat babagan strategi, pangukuran, asil lan ROI saka pendekatan media berbayar pemasaran digital. Nalika Email lan Panelusuran bisa nyedhiyakake nilai standar pangukuran pemasaran, Pemasaran Media Sosial tetep ngalami owah-owahan algoritma lan nilai nyata sing kurang. keterlibatan karo pangguna ing saluran media sosial.

Butiran suci babagan konten organik utawa iklan sing dibayar ing media sosial dadi tantangan terus-terusan.

Cetha banget manawa, konten sing digawe pangguna luwih penting tinimbang postingan merek / iklan lan Konten saka kanca, kulawarga lan kanca liyane sing luwih relevan lan keterlibatan para pangguna ing saluran media sosial.

Mupangatake Pemasaran Media Sosial liwat Advokat Merek sing dipercaya

Advokasi Marketing, konsep utawa fenomena pemasaran konten sing berkembang, tujuane kanggo ngrampungake sawetara tantangan ing ndhuwur kanggo Merek. Advocacy Marketing minangka saluran pemasaran sosial sing lengkap kanggo Merek liwat para pemangku kepentingan.

Advokasi Pemasaran liwat platform kaya SOCXO menehi pendekatan lateral kanggo marketing merek kanthi nggawe kain media sosial kanggo perusahaan sing ngemot prinsip lan niru prilaku media sosial ing Enterprises.

Marketing Advokasi, kanthi tembung sing gampang, nggawe Merek kanggo:

  • Pemangku kepentingan pengaruh (karyawan, alumni, mitra, pelanggan lan penggemar) merek
  • Kurasi lan wenehi konten merek sing beda-beda lan bisa dibedakake
  • Gawe kapercayan, transparan, lan tliti kanthi gampang dadi Advokat Merek
  • Sebarake lan tambahake konten Brand Brand sing relevan menyang media sosial lan jaringan komunikasi
  • Nambah jangkauan organik lan keterlibatan konten ing media sosial
  • Nambah nilai merek sing ora nyata lan nilai bisnis sing nyata kanggo Merek

Manfaat Pemasaran Advokasi

Sambungake

  • Nyambungake kabeh pihak sing duwe kepentingan (karyawan, alumni, mitra, pelanggan lan penggemar) Perusahaan ing siji platform web lan seluler sing nyebar kanggo nyambung lan melu Merek ing endi wae, kapan wae
  • Nggawe saluran komunikasi sing dipercaya lan transparan kanggo Perusahaan / Brand kanthi tenaga kerja internal lan eksternal
  • Nguatake karyawan lan mitra kerja kanggo entuk ilmu babagan inisiatif Perusahaan, tren industri / pasar, informasi pesaing, inovasi produk lan layanan
  • Nyedhiyakake akses menyang konten Brand ing babagan kampanye pemasaran, kampanye kerja, kampanye produk, blog, konten sinau lan informasi pasar eksternal
  • Nggunakake karyawan kanggo nyebut ide lan pendapat minangka kepemimpinan pamikiran lan konten pengetahuan

Amplify

  • Ndhukung karyawan, mitra, pelanggan lan penggemar minangka Advokat Merek kanggo nggedhekake konten liwat jaringan sosial lan komunikasi lan dadi pengaruh mikro ing Brand
  • Nggampangake merek pribadi karyawan ing media sosial - merek karyawan
  • Ngaktifake inisiatif Jual Sosial, Hiring Sosial lan Amplifikasi Merek liwat Advocat

melu

  • Ngrungokake ekspresi karyawan, mitra babagan konten, pendapat
  • Ngenali, nggawe gamis lan menehi penghargaan kanggo para pendukung kanggo ndhukung Brand
  • Ngapikake keterlibatan karyawan, retensi lan kepuasan
  • Ngapikake budaya kerja lan keterlibatan ing tim bisnis

Kepiye cara SOCXO nindakake iki?

Platform SOCXO

SOCXO wis dadi salah sawijine peserta awal lan pesaing kuat ing lanskap pemasaran advokasi. Umume platform saiki ing ruang Pemasaran Advokasi mung wis ngatasi kabutuhane para pemasar babagan distribusi konten utawa kebutuhan komunikasi internal ing papan kerja.

Nanging, SOCXO wis mbedakake dhewe kanthi ora mung nyukupi kabutuhane para pemasar ing Perusahaan, nanging dheweke uga tim tim bisnis liyane kayata PR, SDM, Sales, Produk lan Kepemimpinan terus-terusan bisa melu karo para pemangku kepentingan liwat macem-macem aplikasi intervensi lan keterlibatan supaya karyawan bisa nyambung karo Brand lan Perusahaan.

SOCXO tujuane nyedhiyakake penawaran sing sederhana lan dibedakake, uga sistem manajemen manajemen sing sukses lan sukses kanggo ngetrapake pemasaran advokasi lan keterlibatan ing saben Merek.

Kajaba ngewangi Perusahaan kanggo nguatake Konten Merek ing Media Sosial liwat pengacara merek, SOCXO mbantu Perusahaan kanggo nambah Karyawan lan uga nggawe merek pribadi ing Media Sosial.

SOCXO minangka pimpinan promosi konsep promosi advokasi ing India lan pesertane anyar ing AS kanthi luwih saka 25 Merek minangka pelanggan sajrone setaun ngluncurake penawaran ing 2017.

Fitur Produk lan Pembeda SOCXOs

  • Nggawe Konten lan Penemuan - Kanggo ngilangi tantangan terus-terusan kanggo nggawe lan ngenali konten seger, SOCXO nawakake kemampuan kanggo njupuk lan nerbitake konten merek kanthi otomatis saka blog, kaca media sosial, lan feed liyane, nyaring konten kasebut, lan nambah rekomendasi konten.

Panemuan Konten SOCXO

  • Moderasi lan Publikasi Konten - Kanthi moderat konten sing cerdas, Merek bisa njamin supaya bisa ngetrapake kabijakan komunikasi lan nawakake konten sing relevan / dingerteni kanggo karyawan, mitra lan pelanggan. Administrator Konten bisa nyetel saringan kanggo nerbitake konten kanthi otomatis menyang pangguna nggunakake tanggalan Konten lan nyetel kadaluwarsa konten kanggo nyopot saka rak. Pangguna Advokat bisa nyetel jadwal kanggo nuduhake konten menyang kaca Media Sosial.

Moderasi Konten SOCXO

  • Gamifikasi lan Ganjaran - Gamifikasi internal menehi poin kanggo kegiyatan pangguna ing platform kanggo nggawe, nerbitake lan nuduhake konten, melu aplikasi internal. Papan pimpinan lan Lencana ngidini para pemasar menehi penghargaan lan ngakoni para panyengkuyung sing aktif lan menehi kontribusi tumrap pembelaan lan keterlibatan merek. Fitur nggawe lan nebus hadiah supaya administrator bisa nyengkuyung keterlibatan karyawan karo konten merek.

Gamelan lan Ganjaran SOCXO

  • Analytics lan Keterlibatan - Data analitik sing khas saka kabeh saluran media sosial babagan konten lan keterlibatan pangguna, kalebu generasi timbal, tampilan kaca, sesi lan metrik interaksi. Integrasi karo Google Analytics uga nglaporake kunci babagan tren tren, konten sing paling akeh dituduhake lan tag pangguna sing paling aktif.

Pelaporan Advokasi Karyawan SOCXO

  • Aplikasi Mobile Branded - SOCXO nawakake aplikasi seluler kanthi merek unik lan individu kanggo saben Merek kanggo nggawe personalisasi aran aplikasi kanggo para Advokat (Pangguna)

 

Dferensiasi SOCXOs

Nalika pemain platform liyane mung fokus ing nuduhake konten minangka fungsi utama produke, SOCXOs yakin yen karyawan sing melu dadi pendukung paling apik. Menyang mekaten, SOCXO nggawe macem-macem fitur tambahan sing ditambahake kanthi nilai kanggo memenuhi target utama pemasaran advokasi.

Saliyane aspek dhasar kanggo nuduhake lan ngukur konten merek, SOCXO nawakake fungsi keterlibatan karyawan sing kuat, fitur magnet utama lan wawasan kognitif sing didhasarake data kanggo njaga penasihat merek sing gegandhengan karo Brand lan Platform liwat Aplikasi Mikro-Layanan:

  • Panemuan konten programatik unik SOCXO nggunakake tembung kunci semantik mbantu njupuk lan nyaring konten sing gegandhengan karo merek kanthi otomatis saka web kanthi wektu nyata - saengga bisa nyuda upaya nggoleki konten seger saben dina
  • Poling pendapat lan aplikasi mikro survey nyedhiyakake partisipasi wektu nyata lan umpan balik terus saka para pendukung
  • Pengukuran pengalaman karyawan kanggo entuk wawasan babagan keterlibatan lan kepuasan karyawan
  • Integrasi karo Sistem Manajemen Konten Sinau lan CRM
  • Plug-in Lead Generation lan Call-To-Action internal ing amplifikasi konten merek / konten sing relevan karo situs eksternal
  • Nglacak lan Pangukuran kabeh Kampanye Generasi Utama
  • Analytics Kognitif keterlibatan Panganggo lan Konten kanggo nggawe konten pribadi

Wuku SOCXO

Regane Berbasis Kinerja SOCXO

SOCXO minangka siji-sijine platform pemasaran advokasi sing nyedhiyakake model rega adhedhasar kinerja, tinimbang rega adhedhasar pangguna sing dianggep minangka biaya sing ora bisa diukur dening para pemasar. Model unik bayar-per-saham SOCXO jelas sejajar karo kegiyatan lan asil tumindak sing diarepake pangguna ing platform, yaiku nuduhake konten merek menyang jaringan Media Sosial.

Pemasar wis suwe nggunakake metrik unit lan rega kinerja kanggo pemasaran konten ing babagan Cost per Impression, Cost per Click lan Cost per Lead etc. Model rega SOCXO nyedhiyakake keluwesan anggaran pemasaran kanthi rega adhedhasar regane, sing ngidini para pemasar bisa ndeleng ROI lan regane metu saka SOCXO menyang target pemasaran advokasi.

Regane SOCXO

Advokasi minangka konsep lan fenomena pemasaran wis siyap kanggo entuk visibilitas lan daya tarik utama ing antarane Merek lan Agensi ing taun 2018. Pemasaran Advokat nemokake ruang ing Konten Pemasaran Konten sing dicocogake karo Email, Telusuran lan Pemasaran Media Sosial lan bakal duwe peran penting minangka saluran alternatif kanggo nyumbang, promosi lan nambah konten liwat cara organik, dipercaya lan asli.

SOCXO, kanthi platform SaaS lan Mobile sing dibedakake, kepengin ndhukung merek sing kepengin nggunakake.

Entuk Uji Coba SOCXO Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.