SocialTV = Video + Sosial + Interaktif

wayahe clipsync

Teknologi video saya rame ... wiwit tampilan retina, layar amba, nganti 3D, AppleTV, Google TV… masarakat nuduhake lan ngonsumsi volume video sing luwih gedhe tinimbang sejarah. Ditambahake ing kompleksitas yaiku layar kapindho - ubungan karo tablet utawa piranti seluler nalika nonton televisi. Iki kedadeyan saka SocialTV.

Nalika pamirsa televisi tradisional mudhun, SocialTV nuduhake akeh janji. SocialTV nambah pamirsa, ngewangi promosi lan malah nyopir penjualan langsung. Kemungkinan kasebut ora ana enteke karo SocialTV lan aplikasi terus diluncurake kanthi cepet. Stasiun televisi tradisional ora bakal lenggah nalika bathi pindhah menyang saluran online, SocialTV nawakake kesempatan kanggo njaga bathi lan tuwuh.

Sawetara perusahaan lan teknologi ing ruang SocialTV:

  • bidang - Akses saluran liwat-udara lokal - kabeh jaringan siaran utama lan luwih saka 20 saluran liyane - kanthi kualitas HD.
  • Boxee - kanthi otomatis ngirim rekomendasi video saka kanca ing Facebook lan Twitter menyang TV lan ngidini sampeyan nuduhake barang saka klik remot.
  • Iwak lele - boxfish nyekel saben tembung sing diucapake ing televisi, kaya kedadeyan kasebut. Dheweke ngolah data kanthi real-time lan digunakake minangka lapisan anyar kanggo TV nggunakake tablet (saiki aplikasi iPad).
  • ConnecTV - nggabungake jaringan sosial utama, fitur sosial sing unik, lan konten sing disesuaikan khusus sing ngidini pangguna ngobrol karo pamirsa liyane nalika nonton acara favorit sampeyan.
  • GetGlue - kaya Foursquare ngidini sampeyan mriksa lokasi, GetGlue ngidini sampeyan nggawe jaringan sosial lan mriksa acara televisi, film, lan musik.
  • Google TV - Temokake barang sing bisa ditonton kanggo nonton TV utawa web kanthi akses cepet lan rekomendasi khusus ing macem-macem sumber konten.
  • Kit digital - nggawe transformasi siaran tradisional menyang TV broadband multiscreen, solusi video langsung utawa sing dikarepake.
  • Miso - Nggawe pengalaman layar kaping pindho sing dijadwalake lan platform kreatif anyar.
  • Rovi - nguatake kontrol proses konten saka nggawe nganti distribusi - lan ngirim media digital langsung menyang konsumen nalika pengin, liwat pirang-pirang platform lan piranti.
  • SnappyTV - platform sing gampang digunakake, kuat sing nggawe streaming langsung lan siaran TV sosial, seluler lan virus.
  • TVcheck - saiki ing Inggris, TVcheck minangka cara sing gratis, nyenengake lan gampang kanggo nuduhake tresnane karo TV, menang hadiah lan kumpul karo kanca - tanpa ngganggu tampilan sampeyan.
  • WiOffer - Entuk WiOffer televisi lan radio eksklusif ing telpon pinter utawa tablet.
  • Xbox LIVE - TV sampeyan diowahi dadi pengalaman hiburan sing gegandhengan karo Xbox LIVE. Dolanan Kinect lan game kontrol karo kanca online ing endi wae utawa langsung nonton film HD, acara TV lan olahraga.
  • YapTV - enggo bareng ndeleng televisi ing Twitter lan Facebook.
  • Sampeyan - Youtoo minangka jaringan sosial lan jaringan televisi kanthi teknologi canggih sing bisa digunakake.

Salah sawijining teknologi sing menarik kanggo layar kapindho sing saiki dites yaiku sidik jari audio. Nalika nonton televisi nganggo piranti seluler utawa tablet, aplikasi mbukak lan sidik jari acara televisi, film utawa dolanan komersial lan kanthi otomatis ngasilake pengalaman interaktif ing layar kaping pindho.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.