SocialPilot: Alat Manajemen Media Sosial kanggo Tim lan Agensi

Manajemen Media Sosial SosialPilot

Yen sampeyan ngoperasikake tim pemasaran utawa agensi sing nggawe media sosial makarya kanggo klien, sampeyan butuh alat manajemen media sosial kanggo gawe jadwal, nyetujoni, nerbitake, lan ngawasi profil media sosial.

Antarmuka Panganggo SocialPIlot

Luwih saka 85,000 profesional dipercaya SocialPilot kanggo ngatur media sosial, gawe jadwal kiriman media sosial, ningkatake keterlibatan lan nganalisa asil kanthi biaya sing cocog karo saku. Fitur SocialPilot kalebu:

  • Penjadwal Media Sosial - Facebook, Twitter, LinkedIn, Google My Business, Instagram, Pinterest, Tumblr, VK, lan Xing nggawe jadwal posting.
  • Publishing Media Sosial - Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Bisnisku, Instagram, Pinterest, Tumblr, VK, lan Xing nerbitake kiriman.
  • Analisis Media Sosial - kinerja konten, wawasan pamirsa, panemuan influencer, wektu paling apik kanggo ngirim, lan laporan analitik PDF sing apik.
  • Kothak mlebu Media Sosial - Nanggepi komentar, pesen lan kiriman ing kaca Facebook saka sak papan - Inbox Sosial. Moderasi kabeh Kaca lan guneman kanthi nyata
  • Isi Discovery - Entuk konten sing relevan lan evergreen, saka web, dikirim ing akun sampeyan. Jadwalake ing dhaptar lan wenehake menyang pamirsa sing dituju. Tambah feed RSS kanggo nyelehake blog favorit sampeyan ing mode enggo bareng otomatis.
  • Workflows - Gunakake alur kerja kanggo kolaborasi karo tim sing luwih apik. Deleng lan sarujuk kabeh konten sadurunge dikirim. Ngundang klien kanggo nyambung akun lan nuduhake laporan liwat email label putih.
  • Jadwal Akeh - Pengin ngirim luwih saka 24 jam sadurunge? Penjadwalan akeh ngidini sampeyan gawe jadwal nganti 500 kiriman kanggo minggu utawa wulan sing bakal teka. Sampeyan bisa nyunting, mbusak utawa mindhah kiriman yen sampeyan ngowahi pikiran.
  • URL Shortening - SocialPilot kanthi otomatis nyendhakake URL kanthi luwih cepet saka URL Google. Utawa sampeyan uga bisa nggunakake Bit.ly & Sniply.
  • Manajemen Klien - Ngatur akun media sosial bebarengan karo tim sampeyan. Ayo padha ngrampungake tugas media sosial sampeyan. Tinjau kiriman lan update ing alat manajemen media sosial iki sadurunge disetujoni.
  • Tanggalan Media Sosial - Kalender media sosial mbantu sampeyan nggambarake strategi media sosial. Alat tanggalan SocialPilot migunani nalika sampeyan pengin nglacak kiriman ing macem-macem akun.
  • Aplikasi Seluler Asli - Jadwal lan atur konten saka ponsel nganggo aplikasi Android lan iOS SocialPilot.

Miwiti Uji Coba Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.