Sosialisasi Tandatangan Email Sampeyan Kanthi WiseStamp

logo wisestamp

Kita kabeh ngerti yen prelu bisnis dadi sibuk ing media sosial, yaiku kampanye kampanye, pemasaran acara, utawa blog babagan mupangate produk utawa layanane. Sing luwih penting yaiku kanggo perusahaan ing perusahaan kasebut, sing duwe pendapat lan pamikiran dhewe (sing luwih penting, sing bisa nyebutake), supaya bisa melu lan nuwuhake pacelathon. Sawise kabeh, wong nindakake bisnis karo wong, dudu karo bisnis. Ing kabeh kejujuran, angel kanggo perusahaan supaya bisa ngowahi calon pelanggan dadi klien online, sanajan duwe kampanye ajakan-ajakan kanthi kampanye pemasaran. Dadi, cara paling gampang lan efektif kanggo miwiti obrolan iki?

Tandha tangan7Cara umum kanggo nuntun pengunjung menyang jaringan sosial yaiku nyelehake ikon media sosial sing cocog ing situs web sampeyan lan ngubungake menyang profil pribadi utawa profesional. Pengunjung bisa utawa ora bisa ngeklik tautan media sosial, lan mulane, ana kemungkinan cilik yen dheweke bakal nanggapi / seneng / ngetutake tweet utawa postingan paling anyar. Utawa luwih akeh perusahaan sing ngubungake link media sosial ing pariwara TV, nanging akeh wong sing lali karo iklan kasebut nalika acara TV diwiwiti maneh. Kanthi tembung liya, umume wong utawa bisnis ora cukup nggawa lalu lintas menyang situs web lan jaringan sing bakal nyebabake paningkatan media sosial utawa interaksi sing signifikan. Nanging apa sing dipriksa saben wong saben dina sing bisa nyengkuyung wong supaya bisa nemokake lan melu jaringan sosial kasebut? Email - lan ing kana kaendahane WiseStamp teka menyang muter.

Aku ngerti babagan WiseStamp udakara sewulan kepungkur nalika aku nampa email saka kanca sing duwe ikon media sosial ing ngisor tandha tangane. Deleng luwih adoh, aku weruh yen nampilake tweet paling anyar, sing bisa dakwales kanthi gampang, retweet, utawa ngetutake pangguna saka email kasebut dhewe! Aku ngira iki cara sing apik kanggo miwiti obrolan; malah luwih apik, iku gampang lan njupuk siji klik supaya aku bisa melu. WiseStamp bisa diinstal kanthi gratis minangka a Chrome tambahan, lan sampeyan bisa nyakup profil sampeyan kanggo Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr, bebarengan karo akeh situs sosial liyane. Nanging, salah sawijining aspek paling apik yaiku pribadi - yen aku komunikasi karo klien liwat email lan dheweke ndeleng tweet sing menarik sing dakkirim, mesthine bakal menehi respons utawa ngetutake utas amarga gampang accesible Iki nambah tambah akeh hubungane karo klienku amarga dheweke bakal sinau luwih lengkap babagan aku lan duwe dhaptar lengkap informasi kontak ing sanjabane email. Salajengipun, nambah nilai kanggo Pendhaftaran perusahaan amarga aku ngirim / tweets / promosi babagan apa sing kita lakoni.

Tarik perhatian kanggo sampeyan lan perusahaan - nggawe tandha tangan email sing "sosialisasi" komunikasi luwih akeh.

toplogo3

 

9 Komentar

  1. 1

    Halo, Len
    Matur nuwun kanggo review sing apik.
    Mung sawetara koreksi WiseStamp sing bisa digunakake karo Firefox & Chrome lan mengko uga bakal nambah Safari & Explorer.
    Seneng!
    Josh @WiseStamp

  2. 4
  3. 5
  4. 6

    Priksa brandmymail.com nyedhiyakake solusi sing luwih lengkap kanggo tantangan sing padha kanggo nggawe tetandan dinamis kanthi konten sing digawe saka jaring sosial perusahaan sampeyan.

  5. 8
  6. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.