Tombol Sosial Muat Malas karo Socialite.js

keyboard kacepetan

Dina iki aku duwe dina sing apik karo tim web ing Angie's List. Dhaptar Angie wis ngembangake situs dadi perpustakaan sumber daya sing luar biasa… lan nalika semana dheweke terus nyepetake situs. Kaca-kaca kasebut mbukak kanthi kacepetan buta. Yen sampeyan ora ngandel, pop munggah kaca iki Pintu Garasi.

Kaca kasebut nggabungake gambar, video, lan tombol sosial… lan isih akeh isih ana ing milidetik. Mbandhingake situs kasebut karo tambang kaya balapan Prius kanthi F-16. Dheweke uga durung rampung, mesthi golek cara kanggo nambah pengalaman pelanggan lan entuk konten sing ditemokake lan dituduhake.

Kita ora duwe tim pangembangan full-time utawa sumber daya perusahaan publik, dadi kemajuane luwih alon tinimbang Angie's List. Kita duwe host sing luar biasa Flywheel - nggunakake caching canggih lan CDN, nanging kita ngerti isih ana sawetara perkara sing nyengsarakke. Contone, gambar kita ora dioptimalake. Ana layanan ing kana sing sampeyan bisa ngonversi gambar dadi bagian sekedhik ukurane kanthi tetep kajelasane ... kita lagi ndeleng.

Nalika nuduhake situs kasebut, aku nuli dakkethok lan geleng nalika kaca kasebut beku nalika mbukak tombol sosial. Kayane Facebook. Argh… detik utawa loro mengko tombol katon banjur sisane kaca sing dimuat. Wah

Nalika aku nerangake masalah kasebut, insinyur langsung duwe solusi, socialite.js. Socialite nyedhiyakake cara sing gampang banget kanggo ngetrapake lan ngaktifake macem-macem tombol bareng sosial - sawayah-wayah sampeyan pengin. Ing mbukak dokumen, ing artikel, ing acara apa wae! Amarga socialite ngemot tombol kanthi bedo, dokumen kasebut ora bakal digantung nalika ngenteni 50kb media sosial.

Matur suwun, wis ana plugin WordPress sing nggabungake Socialite, sing diarani WPSocialite. Bengi iki aku ngilangi kabeh kode sing disesuaikan kanggo mbukak tombol lan ngetrapake WPSocialite. Aku bisa ngatur CSS lan ngowahi tombol sing dakkarepake. Aku ngarep-arep sawetara tombol tambahan sing bakal ditambahake ing mbesuk - kaya Buffer utawa Reddit ... nanging iki paling pas saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.