SocialFlow: Pesen sing bener. Pamirsa sing pas. Wayah sing pas.

aliran sosial

SocialFlow nambah visibilitas lan keterlibatan konten sampeyan ing Facebook lan Twitter kanthi ngoptimalake wektu lan panggolekan konten sampeyan. SocialFlow nindakake iki kanthi nggunakake data wektu nyata kanggo ngerti minat pamirsa sing terus saya ganti, banjur pemetaan konten sampeyan menyang windows sing bakal menehi perhatian.

SocialFlow nawakake 3 Solusi Produk:

  • cadence - Publisher Optimized ™. Cadence nganalisa data pacelathon wektu nyata lan kanthi otomatis ngirim pesen sampeyan menyang pamirsa sing pas ing wektu sing pas kanggo keterlibatan maksimal.
  • forte - Ningkatake Pesen lan Tweet. Forte nggunakake sinyal saka konten sing dipikolehi supaya sukses ing mbayar supaya sampeyan bisa nggayuh persentase pamirsa saiki lan wong sing seneng.
  • Tansaya gedhe - Platform Tuku manungsa waé ™. Crescendo kanthi proaktif tuwuh, melu, lan ngonversi pamirsa kanthi nerbitake lan tuku kanthi tliti kanthi ati-ati.

Didhukung dening kinerja dhuwur, teknologi proprietariat lan data prediksi Analytics, suite layanan SocialFlow ngembangake keterlibatan pamirsa lan nambah rata-rata penghasilan saben pelanggan, kanthi lancar nggayuh target bisnis kanthi strategi media sosial perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.