Socialdraft: Kalender Media Sosial lan Platform Penerbitan

rencana sosial

Apik banget amarga pangembangan platform media sosial terus rega lan kasedhiya kanggo rata-rata pamilik bisnis. Kerajinan Sosial diwiwiti mung $ 29 saben wulan kanggo fitur sing atusan utawa ewu dolar mung sawetara taun kepungkur. Platform time $ 59 saben wulan lan akun Enterprise mung $ 99. Kabeh akun dilengkapi dhukungan lan ton fitur.

kanthi Kerajinan Sosial, perusahaan bisa ngawasi situs review, jaringan sosial lan blog saliyane media mainstream. Dheweke uga bisa kolaborasi lan gawe jadwal nganyari sosial liwat antarmuka kalender sosial seret lan selehake sing kasedhiya ing aplikasi responsif sing bisa diakses liwat desktop utawa seluler.

Lan yen sampeyan perusahaan utawa agensi perusahaan, platform Socialdraft siyap ngatur tim, ngatur akun, lan njamin idin selaras kanthi bener.

Fitur tombol sosialdraf

  • Nyambung karo Facebook, Twitter, LinkedIn lan Instagram.
  • Tandha wektu nyata nalika merek utawa bisnis sampeyan kasebut ing web utawa media sosial.
  • Cepet kompatibel kanggo nggawa shortener URL sampeyan dhewe.
  • Seret lan Selehake tanggalan ing kabeh update media sosial sing dijadwalake.
  • Proyek kanggo nglumpukake profil media sosial lan gawe jadwal lan nerbitake.
  • Kolaborasi tim lan klien kanthi ijin tartamtu.
  • Nganyari akeh kanthi dhukungan upload CSV.
  • Antarmuka sing responsif supaya sampeyan bisa nggunakake liwat seluler utawa tablet.
  • Gampang ngerti pengaruh utama sing wis njupuk tindakan karo konten sampeyan

Yen sampeyan pengin review monitor, Socialdraft ngawasi kabeh situs utama - kalebu Citysearch, Google+ Local, Facebook Local, Yahoo! Kaca Lokal, Kuning, Yelp, Kaca Insider, Panjaluk, Lobi Pelanggan lan liya-liyane. Dheweke uga ngawasi ton utawa situs review restoran, situs tinjauan perhotelan, situs kajian medis, situs pengacara, lan situs kajian real estate.

Mlebu kanggo Socialdraft nggunakake link afiliasi lan sampeyan bisa nyoba suwene gratis!

3251ddd9imp

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.