Socialbungy: Platform Pemasaran Peer-To-Peer

logo sosialbungy

Kapan wae pangiklan anyar mlebu ing situs iki lan duwe platform pemasaran, kita asring nyelam luwih jero lan ngirim blog babagan iki. SosialBungy bubar ndhaptar kanggo ngiklanake mula kita mriksa lan pengin nuduhake karo sampeyan.

SosialBungy iku sawijining pemasaran acara lan alat tangkep timbal kanggo iPad (utawa tablet & PC) sing digunakake kanggo mbukak kontes, undhang-undhang, lan dhaptar dhaptar. Cocog kanggo promosi, kios, kios acara, utawa malah ing lapangan. Menehi alasan kanggo ngunjungi kios acara utawa kios acara sampeyan:

  • 44% ngunjungi amarga hadiah utawa promosi sing luwih apik.
  • 32% ngunjungi kanggo ndeleng informasi produk.
  • 13% ngunjungi kanggo ndeleng konten interaktif.
  • 11% ngunjungi kanggo ndeleng demonstrasi produk.

tukang kampanye

Ora perlu pangembangan lan platform bisa disesuaikan karo merek sampeyan, kalebu gambar. Mangkene skenario sing paling apik digunakake SocialBungy:

  • Kios Acara lan Kios - Konversi pengunjung kios, tamu ing ngarep lawang, utawa interaksi sing ditemokake merek ing saindhenging acara kanthi kontes, formulir dhaptar, utawa promosi liyane.
  • Nuduhake Perdagangan - Menehi kios Trade Show sampeyan upgrade saka clipboard lan kothak raffle. Gunakake tablet utawa komputer kanggo mbukak promosi kanggo njupuk petunjuk langsung ing ruang sampeyan.
  • Ing Toko lan Eceran - Jalanake promosi ing toko supaya sampeyan bisa nyekel petunjuk lan ngowahi langsung ing toko.
  • Promosi Jalanan - Gunakake iPad kanggo ngonversi interaksi peer-to-peer tim dadi prospek penjualan sing nyata.

Fitur SocialBungy sing paling nyenengake yaiku siyap digunakake kanggo nggunakake tim. Panggunaan dijupuk Analytics ing staf sampeyan, lacak jam masing-masing, lan pantau jumlah entri sing dikoleksi saben wong.


2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.