SocialBridge: Suite Kolaborasi Online kanggo Agensi

kolaborasi agensi sosialbridge

Dadi strategi brainstorming; ngatur, ngatur utawa nuduhake kampanye pemasaran; nglakokake proyek; utawa mung nyambung karo wong ing saindhenging jaringan, kolaborasi minangka jeneng game. Apa cara sing luwih apik kanggo ngidini saben file ngladeni dhewe file, dokumen, utawa informasi penting liyane sing dibutuhake tanpa kudu mbukak konsol tengah utawa gumantung karo wong liya kanggo nerusake informasi?

SocialBridge ngidini nyiyapake komunitas adhedhasar awan online sing bisa disesuaikan kanggo saben proyek utawa kabutuhan tartamtu, kanthi basis data lan formulir, lan macem-macem kontrol akses lan opsi kolaborasi. Asring, nilai produktivitas sing sejatine didhelikake sajrone tugas rutin. Desktop Pusat otomatis lan nggawe tugas rutin kaya nganyari, pangeling, ijin akses lsp.

Perusahaan nawakake macem-macem versi SocialBridge. SocialBridge kanggo agensi yaiku agensi kreatif lan tim sing asring kolaborasi karo klien. SocialBridge for Enterprise nggabungake macem-macem bisnis, nyebar ing wektu lan lokasi, tanpa gumantung karo departemen TI. SocialBridge Professional nyedhiyakake kanggo unit bisnis cilik lan individu apa wae sing digunakake perusahaan profesional gedhe.

SocialBridge ngidini agensi utawa organisasi perusahaan kanggo:

  • Otomatisake proses pesenan kerja
  • Tinjau, komentar lan sarujuk bukti kanthi online
  • Siapke klien lan proyek kanthi cepet nganggo template sing wis siap
  • Lacak umpan balik, keputusan, lan dhaptar klien supaya ora ana kesalahan lan jangkoan sing larang
  • Akses status lan file proyek kanthi online, kapan wae
  • Sederhanakake kolaborasi karo tim, klien, freelancer lan agensi mitra sing kasebar sacara global

SocialBridge uga ngidini integrasi pihak katelu, dilengkapi keamanan tingkat dhuwur lan duwe 99.98 persen uptime.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.