SocialBee: Platform Media Sosial Bisnis Cilik Kanthi Layanan Concierge

Penerbitan lan Layanan Media Sosial SocialBee Usaha Kecil lan Agensi

Sajrone pirang-pirang taun, aku wis ngetrapake lan nggabungake puluhan platform media sosial kanggo klien. Aku isih duwe hubungan apik karo akeh lan sampeyan terus ndeleng aku promosi platform anyar lan sing wis ana. Sing bisa mbingungake para pamaca… mikir kenapa aku ora mung nyaranake lan nyurung siji platform kanggo kabeh wong. Aku ora amarga saben kabutuhan saben perusahaan beda-beda.

Ana akeh platform media sosial sing bisa mbantu bisnis… strategi, pamirsa, kompetisi, proses, bakat, anggaran, timeline, platform liyane ing tumpukan sampeyan… kabeh duwe peran gedhe ing vendor sing paling apik sampeyan entuk bathi saka investasi. Pramila goal punika ing tagline saka Martech Zone yaiku riset, sinau, lan nemokake. Aku ora bisa menehi peringkat solusi supaya ora ngerti bisnis sampeyan. tengen solusi kanggo bisnis bisa dadi ngelawan saka apa aku bakal menehi rekomendasi kanggo liyane.

SocialBee: Kanggo Solopreneur, Usaha Cilik, lan Agensi sing Nglayani

SosialBee minangka platform manajemen media sosial sing fokus ing nggawe konten lan nuduhake liwat saluran sosial. Perusahaan kasebut unik amarga platform kasebut dilengkapi pelatihan lan layanan concierge opsional kanggo nulungi solopreneur, bisnis cilik, lan agensi sing nglayani. Ora mung sampeyan entuk platform kasebut, nanging sampeyan uga bisa nambah spesialis khusus kanggo mbantu nggawe konten, iklan, tuwuh komunitas, lan liya-liyane.

Platform Media Sosial SocialBee kanggo Bisnis Cilik

Ringkesan Platform SocialBee

Fokus enggo bareng isi ing SosialBee pancen unik, fitur kalebu:

  • Kategori Konten Media Sosial - kategori mbantu sampeyan ngatur kiriman supaya entuk campuran konten sing luwih apik lan nyedhiyakake kontrol jadwal sing luwih apik, ngatur saben jaringan, ngasilake variasi, nyunting akeh, lan antrian maneh. Sampeyan bisa malah ngaso utawa mbukak kategori tartamtu.
  • Publishing Media Sosial - desain lan pratinjau kiriman media sosial kanthi hashtags sing disimpen miturut profil utawa platform. Platform kasebut uga ndhukung emojis supaya metu. Sampeyan bisa ngimpor kiriman liwat CSV, RSS, Quuu, utawa Pocket.
  • Integrasi Media Sosial - nerbitake ing profil, kaca, lan grup Facebook sampeyan. Nerbitake ing Twitter. Nerbitake ing profil LinkedIn lan kaca perusahaan sampeyan. Kirim gambar, carousel, utawa video ing Instagram. Kirim ing Google Bisnisku.
  • Penjadwal Media Sosial - Deleng tanggalan sampeyan, kirim ing wektu tartamtu, kadaluwarsa kiriman sing dibutuhake ing tanggal tartamtu utawa sawise sawetara saham. Jadwal individu adhedhasar saben profil.
  • email Kabar - diwenehi kabar yen kiriman gagal, nalika impor rampung, utawa nalika antrian kategori sampeyan kosong.
  • Analytics - gabungke URL shortening (Rebrandly, Bitly, RocketLink, JotURL, Replug, PixelMe, BL.INK) lan adhedhasar kategori setelan UTM kanggo nglacak kinerja konten sampeyan.

Buku Demo SocialBee

Mangkene ringkesan video babagan platform kasebut:

Layanan Concierge SocialBee

Apa sampeyan ngatur dhewe strategi media sosial utawa strategi klien sampeyan, SosialBee nawakake sawetara paket layanan media sosial saben wulan, kalebu:

  • Nggawe Konten Sosial -Media sosial minangka bagean penting saka marketing sampeyan, utamane yen sampeyan pengin entuk perhatian lan mbangun kesadaran. Langkah pisanan kanggo mbangun kehadiran sing padhet ing media sosial yaiku nuduhake konten sing berkualitas tinggi lan menarik kanthi visual. 
  • Content Marketing - Nggawe konten ngidini sampeyan mbangun hubungan lan nggawe kasetyan lan kapercayan karo pelanggan lan prospek saiki. Kajaba iku, konten sing wis rampung nggawe lalu lintas menyang situs web sampeyan lan dadi faktor kunci ing proses generasi timbal. 
  • Wutah Engaged - Ningkatake hubungan 1-on-1 kanggo mbangun komunitas ing sekitar bisnis sampeyan entuk bathi! Komunitas ora mung dadi sumber umpan balik sing apik nanging uga yen dibangun kanthi bener, sampeyan bisa ngowahi pamirsa dadi pelanggan sing mbayar lan mengko dadi panyengkuyung sing setia. 
  • Akuisisi lan Amplifikasi - Upaya pariwara media sosial ora mung nggedhekake jangkauan lan ngidini sampeyan nuduhake pesen ing sawetara saluran, nanging uga cocog karo anggaran apa wae lan gampang diukur. Kajaba iku, sampeyan entuk akses menyang kritéria penargetan tartamtu. 

Lan, yen sampeyan mung mbutuhake pitulungan kanggo miwiti, SocialBee nawakake paket biaya rata kanggo migrasi kabeh konten sampeyan menyang SosialBee utawa sampeyan lagi looking kanggo miwiti seger, kita bisa mbantu metu karo wiwitan set-up. Saka nransfer kabeh konten lan setelan sadurunge menyang SocialBee, kanggo nggawe jadwal kanggo sampeyan, sampeyan bisa ngandelake!

Sinau luwih lengkap babagan Layanan SocialBee

pambocoran: Martech Zone punika affiliate kanggo SosialBee lan aku nggunakake tautan afiliasi ing artikel iki.