Suite Web Sosial: Platform Manajemen Media Sosial sing Dibangun kanggo Penerbit WordPress

Plugin Manajemen Media Sosial WordPress

Yen perusahaan sampeyan nerbitake lan ora nggunakake media sosial kanthi efektif kanggo promosi konten, mesthine sampeyan bakal entuk akeh lalu lintas. Lan… kanggo asil sing luwih apik, saben postingan bisa nggunakake sawetara optimasi adhedhasar platform sing sampeyan gunakake.

Saiki, mung ana sawetara opsi kanggo nerbitake otomatis saka WordPress Situs:

  • Mayoritas platform penerbitan media sosial duwe fitur sing bisa diterbitake saka feed RSS.
  • Opsional, sampeyan bisa nggunakake a platform feed sing diterbitake kanthi otomatis nalika feed sampeyan dianyari.
  • Perusahaan WordPress uga nawakake Jetpack sing duwe opsi Publicize kanggo nyurung kiriman sampeyan menyang saluran sosial.

Ing saben kasus, sampeyan nambahake akun media sosial lan sawise feed dianyari, pesen dikumpulake lan nerbitake saluran sing cocog. Dheweke bisa kerja kanthi apik, nanging ana watesan sing gedhe banget.

Ana ngendi a judhul kirim bisa uga dioptimalake kanggo digoleki, a postingan media sosial bisa uga pengin luwih apik lan nggunakake tagar kanggo narik perhatian tambahan. Akibate, mayoritas penerbit sing pengin nggunakake media sosial kanthi lengkap lan nganyari update media sosial. Nalika mbutuhake sawetara menit ekstra kanggo nyunting lan nerbitake ing saben platform, asil bisa dadi luwih dramatis tinimbang mung nyurung feed sampeyan.

Suite Web Sosial

Tina Todorovic lan Dejan Markovic nggawe plugin WordPress sing terintegrasi karo Buffer. Nanging nalika njaluk luwih akeh panjalukan fitur sing ora ana ing Buffer, dheweke mutusake nggawe platform dhewe - Suite Web Sosial. Suite Web Sosial nggabungake kabeh platform manajemen media sosial kanthi integrasi WordPress sing luwih kenceng. Sawetara fitur kasebut kalebu:

  • Kemampuan kanggo ora mung nggabungake kiriman, nanging kaca, kategori, lan tag uga!
  • Kiriman sampeyan langsung diterbitake menyang akun sosial sanalika diterbitake ing WordPress banjur pindhah menyang mburi kategorine supaya bisa dituduhake maneh mengko!
  • Otomatisasi sederhana sing ngowahi kategori utawa tag kiriman dadi tagar ing kiriman media sosial.
  • URL Kampanye Google Analytics otomatis kanthi variabel UTM ditandhani kanthi otomatis.
  • Daripada nerbitake langsung menyang media sosial, kiriman kasebut antri kanggo wektu paling apik kanggo nerbitake.
  • Kiriman evergreen uga bisa diterbitake maneh.
  • Kalender penerbitan lengkap nyedhiyakake tampilan sing jelas babagan apa lan kapan saben update bakal diterbitake.

Calendar

Ana dhukungan ekstensif kanggo kabeh platform media sosial utama nganggo Social Web Suite. Sampeyan bisa nerbitake menyang Kaca utawa Grup Facebook, Instagram utawa Akun Bisnis Instagram, Twitter, Profil LinkedIn utawa Kaca. Lan, yen sampeyan pengin nggawa video Youtube utawa feed RSS liyane, sampeyan uga bisa nindakake.

Suite Web Sosial minangka alat jadwal sosial sing paling kuat sing wis digunakake. Saiki aku nggunakake macem-macem alat kanggo ngrampungake apa sing ditindakake Web Web Sosial, lan aku seneng banget bisa njupuk Suite Web Sosial! Suite Web Sosial minangka game-changer kanggo blogger lan bisnis cilik lan bakal nggawe kiriman jadwal dadi luwih gampang!

Erin Flynn

Kanggo platform manajemen media sosial sing lengkap kaya iki, regane terjangkau tenan. Sampeyan bisa miwiti nganggo siji akun pangguna sing nerbitake menyang 5 akun media sosial lan pindhah nganti akun bisnis sing ngidini 3 pangguna lan nganti 40 akun media sosial.

Miwiti Uji Coba 14-Dina Suite Web Sosial

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Suite Web Sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.