Taun Usaha Kecil Sosial

bisnis cilik sosial

Whenever I hear that someone is starting a business or they own their own small business, I immediately have respect for them. Small businesses make up the majority of our extended network and we all work hard to raise each other up in the sea of the goliaths. I tend to lean on small businesses much more since every customer is a key customer… it's not just a promise, it's reality. Small businesses are turning to social networks more and more to lean on their network, find new customers, learn about their industry, an establish authority. LinkedIn is a centerpiece of these engagements.

Sampeyan bisa uga kaget karo apa sing ditemokake LinkedIn: 94% responden survey sing nggunakake media sosial ujar manawa digunakake kanggo pemasaran, lan 3 saka 5 ujar manawa solusi sosial kanggo tantangan bisnis inti kanggo narik pelanggan anyar. Kanggo perusahaan pertumbuhan hyper, media sosial luwih penting. Dheweke nandur modal ing media sosial luwih akeh tinimbang saluran liyane, lan setuju manawa efektif banget kanggo nggayuh target pemasaran kaya merek, pemasaran konten, lan generasi timbal.

Dolan maring LinkedIn's new small business microsite kanggo sinau luwih lengkap babagan carane LinkedIn bisa mbantu entuk target bisnis sing unik liwat media sosial.

linkedin-sosial-cilik-bisnis

One comment

  1. 1

    Posisi sing pancen instruksif lan apik banget. Sampeyan wis nambahake akeh informasi ing blog. Matur nuwun kanggo
    nuduhake informasi terkenal iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.