Statistik Nuduhake Sosial

tren nuduhake

Aku mung nulis babagan panggunaan enggo bareng sosial ing kaca kebangkrutan, dadi wektu infographic iki ora bakal luwih apik. Nomer kasebut nggumunake babagan pengaruh sosial marang visibilitas merek sampeyan kanthi online. Ora kaya media liyane, kita terus-terusan nemokake manawa nuduhake sosial minangka kesempatan sing apik kanggo nyebar liwat jaringan sosial sing relevan. Pangsa sosial nggabungake kaluwihan saka tutuk saliyane endorsement.

Addthis wis nyedhiyakake infographic iki, nerbitake statistik ing luwih saka 10 yuta situs sing tekan 1.2 milyar wong sajrone 5 taun! A takeaway tombol kanggo kula yaiku wektu nuduhake paling gedhe 9:30 AM. Nalika ngupayakake strategi nuduhake, sampeyan bisa uga mikir babagan zona wektu para pamirsa sing pengin dituju!

Nuduhake Tren Gedhe

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.