6 Mitos Babagan Sosial

6 Mitos Sosial

Ora ana aturan! Iki dadi mantra saya suwe saya pemasaran. Sing dakwaca sing apik banget kanggo sak perusahaan meh ora mindhah jarum liyane. Sejatine ora ana rong bisnis sing padha, nanging kita duwe kabeh industri konsultasi pemasaran sing diarani ahli sing menehi saran bunk saben dina.

Mesthi wae ana strategi sing bisa uga ora cocog karo perusahaan, ana strategi sing bisa digunakake jangka pendek nanging bisa ngrusak jangka panjang, lan uga ana strategi sing bisa nggawe sampeyan masalah. Ing ROOT saka Panjenengan Nanging, strategi pemasaran mesthine minangka katrampilan sampeyan kanggo ngetrapake strategi sing digunakake banjur nyoba dhewe. Aja nyuda strategi sing ora bisa digunakake kanggo perusahaan liyane utawa konsultan sampeyan ora seneng… bisa uga bisa digunakake!

Po.st wis nggolek data sosial lan nemokake sawetara informasi sing nggumunake yen debun sawetara ide nuduhake sosial sing bisa dianggep bener.

Iki minangka infographic sing apik banget saka wong-wong ing Po.st, platform sing nyingkat URL lan nuduhake sosial - 6 Mitos Babagan Sosial.

6-Mitos-Nuduhake Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.