3 Statistik Nggumunke Ndhukung Jual Sosial

infographic sade sosial tenaga kerja

Salah sawijining sipat umum sing terus dakdeleng ing wong pangembangan bisnis sing paling efektif utawa staf penjualan yaiku keterkaitane apik banget.

Kancaku sing apik Doug Theis Integrasi Inovatif, lan Perusahaan layanan sing dikelola ing Indianapolis minangka salah sawijining wong. Kita nekani sarapan Jurnal Bisnis Indianapolis lan aku guyon manawa Doug paling ngerti kabeh wong ing kamar kasebut. Nyatane, kita diwenehake tiket dening kolega Harry Howe - sing dikenalake Doug kanggo aku kanggo mentor ing tuwuh lan sukses of DK New Media.

Doug ora mung ngerti kabeh wong, nanging dheweke butuh wektu kanggo tetep kontak lan mesthi menehi regane. Nilai kasebut ndadekake dheweke dadi sumber daya sing ora bisa diuntungake ing pasar teknologi Indianapolis. Lan, mesthine bakal nggawe pegaweane Doug adol luwih gampang amarga dheweke percaya lan mesthi ana gandhengane.

Yen dipikirake, ora kaget yen ana uga statistik sing nyedhiyakake bukti manawa media sosial lan jaringan wis mantep uga kritis:

  • 78% wong sing dodol nggunakake media sosial outsell kanca-kancane.
  • 73% wong sing wis digunakake sade sosial luwih unggul kanca-kancane.
  • 60% entuk kuota sing luwih gedhe kanggo wakil penjualan sing adol sosial.

Nggawe dhewe ing media sosial, ngrungokake kanthi tliti babagan kesempatan kanggo ngawula komunitas sampeyan, lan melu media sosial 3 langkah sederhana sing ditemtokake dening Salesforce kanggo adol sosial sing efektif. Nyedhiyakake regane, aja nemplek lan posisi dhewe minangka sumber penting kanggo sukses adol penjualan kanthi online!

Kepiye Pemasaran Bisa Mbantu Sade Sosial?

Tim penjualan sampeyan minangka ahli komunikasi sing duwe spesialisasi ing manajemen obyektif lan mbantu entuk prospek nyebrang garis finish. Ngandika, dheweke uga ahli sing butuh prospek saben dina saben dina. Apa departemen pemasaran sampeyan nyedhiyakake konten sing dibutuhake kanggo mbantu nggawe nilai lan nggawe sumber minangka sumber daya? Studi kasus, crita pangguna, whitepaper, infografis… kabeh sumber daya konten kasebut bisa mbantu para profesional penjualan bisa katon online kanthi apik lan nyedhiyakake regane sing dibutuhake.

Pandhuan Wiwitan kanggo Jual Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.