Apa sing Nggawe Organisasi saka Nggawe Strategi Jual Sosial?

adol sosial

Nalika mlebu ing 2016, organisasi isih berjuang karo organisasi kasebut adol sosial strategi. Kita wis nuduhake dhasar adol sosial ing kiriman kepungkur lan ora bisa disangkal mupangate tim sing nggunakake praktik adol sosial:

61% organisasi sing melu adol sosial nglaporake pengaruh positif tumrap tuwuhing penghasilan, sing luwih saka 20% luwih saka sing dudu sosial!

Kanthi jinis statistik kasebut, sampeyan bakal mikir manawa kabeh organisasi bakal nggunakake sade sosial minangka strategi inti ... nanging ora gampang.

72% profesional dodolan rumangsa ora trampil karo adol sosial

Tantangan utama kanggo adopsi penjualan sosial wis ditemokake ing data survey pungkasan saka Sales for Life. Latihan sing ora nyukupi, kekurangan pangukuran ROI, lan implementasi winates ing strategi sales wis nyebabake usaha sing angel ngleksanakake program. Umume wong ora duwe program pelatihan aktif lan papan lan meh telung prapat profesional penjualan ora trampil nggunakake strategi kasebut.

Awal taun iki, kita nuduhake a Pandhuan Wiwitan kanggo Jual Sosial infographic saka Salesforce. Mesthi wae, strategi sampeyan kudu luwih fokus kanggo nemtokake target target, nggawe otoritas, lan njaluk pituduh sing luwih kompeten.

Negara Jual Sosial ing taun 2016

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.