Respon Sosial lan ROI miturut Industri

bali ing industri investasi

Iki minangka infographic hebat saka Demandforce, Nyedhiyakake sosial kanggo sampeyan (Aku bisa ngrungokake lagu!). Nalika akeh perusahaan sing nyoba ngukur laba investasi, data ing infographic iki nuduhake masalah sing luwih jero. Wong iku nyoba kanggo nyambung karo sampeyan liwat media sosial nanging sampeyan ora ana ing kono.

Salah sawijining perkara yaiku nyiyapake Halaman Facebook kanggo bisnis sampeyan, nanging sing liya yaiku supaya pelanggan aktif ngobrol, nanggapi tanggapan utawa pitakon kanthi nyata, lan sosial kanggo basis penggemar sampeyan.

Yen sampeyan ora ngawasi media sosial ... mesthine ora bakal ana laba investasi. Infographic iki ngrusak saben industri, tanggepan, lan investasi maneh.

Panjaluk Sosial Kanggo Sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.