Ayo Bintang Rock Sampeyan Cahya

patih dawa

Adipati Long mlaku a blog real estate komersial lan bubar ngewawancarai aku ing acara liwat Google+ Hangout. Topik kasebut penting ... ing industri sing para pemimpin asring ngontrol, ngitung, lan… bisa uga… kanthi sawetara egos, kepiye sampeyan kontrol pesen?

Cukup, sampeyan kontrol pesen kasebut kanthi ngrekrut wong sing bener lan ngidini dheweke nindakake apa sing dadi kekarepane. Ing real estate komersial, panguwasa industri lan hubungan bisnis sing dikembangake dening agen minangka kunci sukses. Ngembangake jaringan iki menyang sosial minangka kabutuhan mutlak. Ayo lintang rock sampeyan sumunar!

Mangkene pacelathon ... kanthi sawetara warna supaya ora kesinggung:

Perusahaan prihatin yen karyawan katon kaya lintang rock, dheweke bakal ngilangi kendhali. Kayane, sampeyan tansah ngeculake kontrol. Pelanggan ngerti manawa ana sing teka lan lunga… utamane sing duwe bakat. Yen sampeyan kuwatir yen lintang rock bisa uga lunga lan njupuk jaringan kasebut, tindakake apa sing sampeyan butuhake tetep mau. Nanging yen dheweke lunga, dheweke bakal mbukak manawa sampeyan ora ngidini sampeyan duwe akun twitter.

Kesempatan kanggo entuk bathi lan tuwuh kanthi ngeculake bintang rock sampeyan ing media sosial luwih gedhe tinimbang nempatake karyawan ing kurungan sing rumangsa ora duwe kontrol utawa kesempatan. Iki, ditambah karo ilang inovasi, komunikasi, lan bisnis sing bisa dipikolehi saka media sosial mesthi dadi resep bencana.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.