Kepiye Kurang Respon Sosial sing Ngganggu Bisnis Sampeyan

tanggapan sosial

Kita wis ngetung pengaruh bisnis layanan pelanggan sing ora apik babagan media sosial. Apa babagan mung nanggapi? Apa sampeyan ngerti manawa 7 saka 8 pesen sosial sing diarahake menyang merek ora dijawab sajrone 72 jam? Senyawa kanthi kasunyatan manawa ana 21% pesen sing luwih dhuwur kanggo merek global (18% ing Amerika Serikat) lan kita bakal duwe masalah nyata.

Ing paling anyar Indeks Sosial Sprout, dheweke ngitung yen 40 persen pesen butuh tanggepan. Lan ora kaget, 40 persen pelanggan ninggalake merek amarga layanan pelanggan ora apik. Lan ing sisih mburi, merek sing melu pelanggan liwat media sosial entuk rata-rata 33 poin luwih dhuwur Skor Promoter Net.

Sprout Social Index minangka laporan sing disusun lan diluncurake dening Sprout Social. Kabeh data sing dirujuk adhedhasar 97K profil sosial publik (52K Facebook, 45K Twitter) akun sing aktif terus antara Q2 2014 lan Q2 2015. Luwih saka 200 yuta pesen sing dikirim sajrone semana dianalisis kanggo laporan iki. Sawetara data saka Q1 2013 nganti Q4 2013 bisa uga wis pindah saka laporan Indeks Sosial Sprout pungkasan amarga ana owah-owahan profil sosial sing dianalisis; nanging, kabeh tren sing umum tetep konsisten.

Saran Sprout Social kanggo masalah iki yaiku supaya merek nggabungake manajemen media sosial karo platform layanan pelanggan supaya tim sampeyan bisa nemtokake tugas sing cocog lan wong sing bisa nanggapi. iki njamin manawa nganyari media sosial sing diarahake menyang merek miwiti panjaluk layanan pelanggan sing diwenehake menyang wakil layanan pelanggan tartamtu.

Saran tambahanku yaiku supaya sapa wae sing nanggapi liwat sosial diwenehake wewenang kanggo mesthekake yen masalah bisa ditanggulangi kanthi cepet lan sukses. Sampeyan ora bisa mbebayani nanggepi forum umum kanthi sistem sing mbutuhake tiket ditetepake maneh lan dilewati kanggo mbenerake.

Pentinge Layanan Pelanggan Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.