Rebate Sosial: Ganjar Pelanggan Nalika Nuduhake

rabat sosial

Umume wong nawakake diskon lan nawakake kanggo entuk pelanggan anyar. Iki pancen konyol nalika sampeyan mikir, kepiye babagan hadiah kanggo pelanggan sing wis mbuwang dhuwit? Sejatine, kepiye pelanggan sing menehi hadiah sing nuduhake kasunyatan sing dituku saka jaringan sosial?

Saiki nelusuri luwih saka 30% tingkat konversi, Rebate Sosial minangka platform sing apik banget. Sampeyan ora mung nggunakake pemasaran tutur, nanging uga menehi insentif kanggo menehi penghargaan marang para pelanggan sing paling apik lan nyedhiyakake diskon kanggo bali lan tuku tambahan! Iki sing paling apik ing kabeh jagad!

Nyewa pelanggan kanggo nuduhake merek sampeyan ing Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, lan LinkedIn kanggo entuk dhuwit saka tuku saiki adhedhasar lalu lintas sing diwenehake. Pesen sampeyan langsung dilebokake ing garis wektu, feed, lan papan kanca - ora kaya iklan web kanthi pengaruh rendah, nanging minangka topik tren sing kuat sing bisa dideleng lan diwaca.

Sawise mriksa, para pelanggan diwenehi opsi kanggo entuk persentase sing wis ditemtokake sadurunge tuku nalika nuduhake pemasaran ing jaringan sosial sing disenengi. Dheweke bisa langsung ngasilake dhuwit mung kanggo ngirim - lan banjur entuk luwih akeh nalika kanca ngeklik link sing dikirim sampeyan.

Paling apik kabeh, Rebate Sosial bebas risiko. Ora kudu nginstal software lan ora entuk mbayar nalika ngirim pelanggan anyar. Ragad Sosial Rebate yaiku 15% rabat sing diklaim pelanggan. Iki tegese yen sampeyan menehi potongan harga $ 10.00, biaya layanan Rebate Sosial dadi $ 1.50. Iki kalebu kabeh transaksi, proses, lan biaya pangiriman.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.