Reaktor Sosial: 7,000 Pengaruh Sosial ing Siap Sampeyan

reaktor sosial

ChaCha minangka perusahaan hebat sing aku kerjo rada suwe nalika aku miwiti agensi. Pancen angel dipercaya manawa ChaCha wis umur 8 taun ... perusahaan iki prigel lan terus maju lan nambah. Dheweke dudu perusahaan Lembah, mula ora mesthi dadi sorotan - nanging mesthi tetep ana ing situs web paling dhuwur ing donya kanggo lalu lintas. Lan suwe-suwe, aku wis ndeleng dheweke nglumpukake akeh pandhereke. Ing ngisor iki sumerep kesempatan anyar kanggo bisnis.

Nalika ChaCha mlebu komunitase kanggo nuduhake ilmu, ora ana wong ing njaba jaringan sing duwe akses langsung - nganti Reaktor Sosial. Reaktor Sosial minangka platform pariwara sing ngewangi merek supaya bisa nyambung karo pamirsa sing bener liwat hubungan karo pengaruh sosial sing misuwur. Jaringan premium, kanthi pinilih kanggo nambah pesen lan nggawe keterlibatan pelanggan kanggo merek sampeyan.

karya-reaktor-sosial

Kanthi luwih saka 7,000 pengaruh, jangkauan jaringane cukup nggumunake - tekan atusan yuta wong. Influencer dipriksa kanggo mesthekake ora sopan, pesen ora nate nyeselake, lan pariwara kasebut kanthi cetha.

Nalika influencer mlebu menyang Reaktor Sosial, dheweke bakal nyedhiyakake dhaptar kampanye sing wis dikategorikake. Iki dudu sistem otomatis ing ngendi Reaktor Sosial bisa mutusake apa sing kudu disurung lan ditindakake kanggo sampeyan. Influencer bisa maca, mriksa lan melu kampanye sing dipilih. Dheweke uga bisa ngawasi komisi - ora nggatekake aku amarga aku miwiti;).

panel-reaktor sosial

Yen sampeyan dadi pengaruh, Reaktor Sosial pengin sampeyan uga ing kapal! Dheweke golek pengaruh sosial sing duwe hubungan sejatine karo pandhereke. Dheweke golek pimpinan ing saluran sosial sing ngerti pamirsa. Dheweke butuh wong sing cerdas sing ngerti cara nggawe pesen sing kuat sing menehi inspirasi kanggo para pamireng supaya tumindak. Gabung Pengaruh Reaktor Sosial saiki.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.