Radar Sosial Integrasi karo NetSuite's SuiteCloud

radar sosial

Radar Sosial Infegy wis terintegrasi karo NetSuite ing solusi gabungan sing diarani Social Radar SuiteApp kanggo Platform Komputasi SuiteCloud NetSuite.

Integrasi kasebut ngluwihi SuiteAnalytic platform kanthi analisis adhedhasar peran kanggo tren sejarah obrolan, nuduhake swara, pengaruh utama, wawasan kompetitif, analisis sentimen, topik, lan kategori minat lan demografi. Perusahaan banjur bisa nggunakake informasi iki kanggo nggawe produk sing luwih apik, ngatur layanan, lan kampanye sing apik kanggo memenuhi kepinginan khusus para pamirsa sing ditarget, kabeh ana ing platform terintegrasi NetSuite.

Radar Sosial dirancang kanggo nggunakake suite manajemen bisnis berbasis cloud sing terintegrasi ing NetSuite kanggo entuk informasi seketika, wawasan babagan wawasan pelanggan lan ngoptimalake kinerja bisnis kaya ing ngisor iki:

  • Tim iklan lan pemasaran bisa ngawasi web sosial kanggo ngerti apa sing dicritakake konsumen babagan produk lan kompetisi.
  • Identifikasi topik kanthi cepet babagan merek sampeyan.
  • Data sentimen real-time lan sejarah bisa digunakake kanggo ndamel kampanye pemasaran, nglindhungi kasetyan merek, lan reputasi perusahaan.
  • Manajer produk lan peneliti pasar bisa nambah klompok fokus lan survei kanthi ngawasi media kanggo pangembangan produk anyar lan ngrancang peluncuran produk.
  • Manajemen bisa ngetrapake kanthi entuk pangerten lan kepiye hubungane karo data kinerja penjualan kayata penghasilan, pangsa dompet, jumlah transaksi, lan liya-liyane.

Mangkene tampilan apik ing IPO Facebook lan volume lan sentimen obrolan sing nyebabake:
sentimen ipo facebook

Ringkesan Radar Sosial

Kita seneng banget babagan kesempatan kanggo bermitra karo NetSuite. Kanthi nggabungake jero, langsung Analytics saka Radar Sosial kanthi akeh data lan layanan ekstensif ing platform SuiteAnalytics, kita bisa menehi pangguna NetSuite kanthi wawasan lan Analytics saka akeh sumber media sosial. Justin Graves, CEO saka Infegy

Dolan maring NetSuite's SuiteApp kanggo informasi luwih lengkap babagan solusi terintegrasi.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.