Dheweke Ora Nate Mulang Iki ing Kelas Pemasaran

Depositphotos 6777023 s

Aku ora percaya yen rahasia, nanging aku yakin strategi sing paling sukses sing asring ora digatekake ing sales lan marketing yaiku nilai jaringan sampeyan. Wong cenderung fokus ing laba investasi, statistik, riset, merek, desain, fitur, efisiensi, produktivitas, lsp nalika lagi ngupayakake upaya pemasaran. Iku apik lan apik, nanging yen sampeyan rinci babagan kabeh perkara kasebut, ora ana sing menehi dalan kanggo dhuwit sing dibutuhake bisnis sampeyan supaya bisa urip lan berkembang.

Pemasaran ora liya tanpa pamirsa utawa komunitas. Intine, aku yakin yen tugas sales lan marketing iku dudu ngedol, iku kanggo nggawe kapercayan ing antarane wong sing duwe masalah lan solusi sampeyan. Aku wis ketemu wong sing inovatif banget sing wis ngembangake produk sing apik tenan ... nanging ora duwe jaringan kanggo didol. Lan… kosok baline ... Aku wis nonton produk sing apik tenan kanggo pasar lan berkembang. Ora amarga produk sing apik, nanging amarga ana pamirsa sing dipercaya perusahaan sing adol.

Secara pribadi, aku ora nandur modal kaya biasane ing perusahaan, produk utawa fitur. Nanging, aku nandur modal akeh kanggo wong. Aku nggawe wektu kanggo ketemu luwih akeh wong, kanggo mbantu wong liya, kanggo narik perhatian lan penjualan marang wong-wong sing pantes, lan malah nandur modal wektu lan tenaga ing kesempatan sing ora entuk bathi langsung. Kabeh gumantung saka jaringan kasebut.

Ana sawetara pengusaha sukses sing aku kenal sing wis ngobong jaringane. Sing pisanan perusahaan pancen hebat lan, liwat penjualan tekanan tinggi, bisa urip kanthi apik. Nanging duweke sabanjuré perusahaan tiba rata. Ngopo Amarga kepercayaan wis ilang. Pramila perusahaan sing apik banget ora nyewa adhedhasar pengalaman utawa bakat, dheweke asring nyewa adhedhasar jaringan sing digawa. Jaringan sampeyan luwih migunani tinimbang sampeyan babagan sales lan marketing. Investasi ing jaringan sampeyan lan sampeyan bakal nemokake yen sampeyan duwe barang sing luwih dihargai kanggo perusahaan utawa klien sampeyan.

Aja percaya karo aku? Deleng bisnis sing sukses ing sekitar sampeyan, tliti terus karo jaringan pelanggan lan vendor sing digunakake. Pendapatan asalé saka wong - dudu saka produk, fitur utawa logo keren. Nalika kudu nandur modal ing persona profesional online, tujuane ora kudu adol - mesthine kanggo nggawe jaringan lan ngisi kesenjangan ing antarane keputusan tuku lan adol kanthi kreteg dateng.

Klien sing paling dihargai yaiku wong-wong sing wis nate bebarengan karo kita lan percaya karo kita. Dheweke wis akeh nandur modal ing layanan lan wis njamin kinerja supaya kita ora percaya maneh. Sabanjure, dheweke uga menehi referensi paling apik… amarga kapercayan wis ana ing jaringan. Investasi ing jaringan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.