Nuduhake Geser karo Sl slideshoware, Facebook lan LinkedIn

Depositphotos 36184545 s

Salah sawijining mupangat kerja karo perusahaan sing duwe spesialisasi blogging kanggo SEO yaiku menehi sawetara koneksi internal karo ahli SEO sing wis ngalami tes lan eksperimen. Dina iki aku duwe diskusi karo wong sing nyaranake sawetara situs media sosial sing bisa ngatasi penempatan Mesin Telusuran sampeyan.

Kaget, Facebook teka ing pacelathon kasebut nanging ora kanthi cara sing khas. Facebook pancen duwe kaca - cara kanggo bisnis lan organisasi kanggo dadi bagean saka Facebook tanpa nggawe jeneng perusahaan dadi profil anggota. Sawetara wong pancen ndeleng sawetara asil mesin telusuran, mula priksa manawa sampeyan bakal bali menyang situs sampeyan lan isi judhul tag jangkar nganggo tembung kunci utawa frase sing apik.

Situs liyane yaiku SlideShare - situs hebat sing bisa ngunggah Presentasi Powerpoint lan bareng bareng. Wenehi katrangan kaya tembung kunci sing apik ing deskripsi slide show, tag presentasi kanthi tliti lan priksa manawa link bisnis sampeyan bali menyang situs web sampeyan.

Yen sampeyan pengin nambah rasa seneng lan nuduhake presentasi ing Facebook (bebarengan karo blog bisnis), sampeyan bisa nginstal Aplikasi Facebook Slotosare!

Lan ngomong babagan Slotosare, sampeyan saiki bisa masang presentasi sampeyan ing profil LinkedIn uga! LinkedIn pancen pancen nindakake tugas kanthi otomatis kanggo nggawe konten menyang aplikasi, sing dituduhake karo jaringan sampeyan.

Cara Nambah Slayariare karo LinkedIn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.