Etiket Jaringan Sosial - Aja SNOB

Depositphotos 12423633 s

Ora Diidam SnobsRantaman iki wis digawe bir sawetara wektu, nanging aku bakal terus ngomong, internet duwe bolongan ** sing padha karo liyane ing saindenging jagad. Hah… pie, dakkandhani. Aku rasane luwih apik.

Iki daging sapi ku. Jaringan sosial minangka sing paling apik kanggo ngetung web wiwit… hmmmm…. uga, umpamane minangka bab sing paling apik sing nate ana ing web. Aku seneng bisa menehi pendapat babagan pendapat, ide, lan keberatanku. Aku seneng ngrungokake pendapat lan saran wong liya - sanajan aku ora setuju banget.

Kadhangkala, web ing saindenging jagad iki bisa dirasakake kaya komunitas cilik sing sampurna. Aku duwe pembaca sing terus-terusan ngunjungi blogku, lan ana akeh blogger sing aku seneng banget suwene suwene taun kepungkur.

Ora Diidamake Snobs - Lengkap

Yen jarene, kenapa ana wong sing melu komunitas iki ora sopan? Kepiye uripe sing sengsara banget mula kudu online lan ngupayakake nyebarake rasa sengsara marang wong liya? Apa urip sampeyan kudu sedhih?

Sawetara kedadeyan anyar kedadeyan sing dakkarepake. Paling anyar yaiku sawetara kode sandi katon ing situsku lan dipilih Reddit.com dening wong lanang sing jenenge 'gizmo'. Aku ora ngerti gizmo, nanging aku seneng dheweke wis entuk wektu lan ngirim link kasebut.

Sampeyan SNOBPriksa komentar! SNOBS! Luwih apik banget nalika salah sawijining situsku ana ing Planet Ajaxian. Deleng komentar kasebut! Mung lara ati. Aku ora njaluk tulung. Aku duwe alat sing apik, nggunakake teknologi keren, lan dakaturake kanggo masarakat. Malah gratis! Ora ana sing kudu golek, lan yen gelem, dheweke ora prelu mbayar.

Intine yaiku ora ana sebab dadi SNOB. Nyedhiyakake saran, saran, tips, keprihatinan, penunjuk, kritik konstruktif… kabeh cara kasebut bisa ditampa kanthi 'sosial'. Iku kabeh perkara sing mbantu kita berkembang lan dadi luwih apik ing apa sing kita lakoni lan sing kita ngerti. Dadi SNOB ora nulungi apa-apa. Ora nambah regane kanggo 'jaringan sosial'.

Oke… cukup saka semangatku. Opo SNOB iku? Mbesuk yen ana wong sing ora sopan, ora sopan, utawa mung ora ngerti babagan situs Jaringan Sosial, sampeyan bisa ngirim grafik ing sisih tengen! Bebas nggunakake grafis kasebut ing endi wae lan sampeyan pengin! Kirimake menyang kene yen butuh panjelasan lengkap.

Lan yen sampeyan SNOB, terusake. Aja repot-repot babagan iki - aku mung bakal mbusak.

8 Komentar

  1. 1

    Doug, nuwun sewu sampeyan kudu menehi terowongan carpal kanggo menehi katrangan babagan bocah nakal ing Ajax Planet. Kira-kira ana wong heckler ing saben wong. Ndedonga kanggo kabeh. Kuwi sing bakal ditindakake HE. Lan terus apa sing sampeyan lakoni. Sampeyan lan inspirasi kanggo kula!

  2. 2

    Kayane dakkira, ana akeh wong sing ora sopan, lan dheweke mikir bisa ngrusak lan ngrungokake amarga dheweke "anonim" ing internet. Sawetara wong mung nesu dadi bokong. Cara dakdeleng yaiku makhluk sing nyenengake, sepi lan ora bisa ditanggepi utawa kuatir.

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    LOL,

    Aku kepingin weruh kapan ana wong sing bakal tren. Aku bakal nyilih lencana sampeyan lan ngirim menyang wong liya. Dadi ojo lali lisensi CC iku 😉

  8. 8

    Doug kita kabeh tresna karo sampeyan, apa kita kudu mecut bokong, yen aku ngerti, aku bakal nyoba golek wong lanang sing isih bisa. Aku bisa nanging ora suwe

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.