Metrik Sosial ing Dashboard WordPress sampeyan

metrik sosial pro

Metrik Sosial Pro minangka plugin WordPress sing mbayar sing nglacak tweets, like, pin, + 1s lan liya-liyane langsung saka dashboard WordPress sampeyan!

Metrik Sosial pro Dashboard

Fitur Metrik Sosial Pro

  • Lacak Sinyal Sosial sing Sampeyan Seneng - Dasbor kanggo ngawasi kegiatan sosial kanthi terpusat ing jejaring media sosial utama kayata Twitter, Facebook, Google+, Pinterest, StumbleUpon lan LinkedIn. Sampeyan milih jaringan sing pengin dilacak.
  • Werna Kanggo Nuduhake Popularitas Relatif - Metrik Sosial Pro olahraga kaya format format Excel. Kiriman kanthi jumlah saham paling dhuwur katon ijo. Kiriman kanthi kegiyatan media sosial sithik nuduhake warna kuning lan abang. Ngowahi warna abang dadi ijo lan sampeyan lagi sukses ing media sosial.
  • Widget lan Ekstensi Siap - Sampeyan bisa ngluwihi fungsi kanthi nggunakake widget internal lan eksternal. Deleng statistik paling anyar ing dashboard WordPress, Akses dashboard saka bar admin WordPress lan uga tampilake konten sing populer kanthi sosial ing sidebar blog sampeyan utawa ing endi wae situs sampeyan.
  • Urut, Telusuri, Nyaring Cara sing Dikepengini - Urut data sampeyan kanggo ngidentifikasi kiriman sing paling apik ing jaringan sosial. Nindakake telusuran tembung kunci kanggo nyinaoni kiriman sing ana gandhengane karo topik tartamtu. Filter miturut jinis kirim, kategori, tanggal diterbitake utawa miturut penulis post.
  • Ekspor menyang Excel kanggo Analisis Luwih Luwih - Pro Metrik Sosial ngidini sampeyan ngekspor data sing wis disaring, diurutake lan pitakon khusus menyang Excel. Sampeyan bakal entuk data ing format file sing dipisahake lan dipisahake koma. Sampeyan bisa nggunakake prosesor Excel utawa spreadsheet sing dipilih.
  • Nganyari kanthi otomatis Kemampuan - Metrik sosial Pro ndhukung fungsi nganyari otomatis klik 1-klik. Sampeyan bisa nganyari Pro Metrik Sosial kanthi siji klik liwat kaca Pembaruan WordPress, utawa nganyari kanthi manual yen pengin. Sampeyan bisa milih kanthi nampa kabar email nalika versi anyar dirilis.

Pengungkapan: Link afiliasi kanggo Metrik Sosial Pro kalebu ing postingan iki.

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nerbitake artikel liyane sing apik kanggo kita. Iki paling apik kanggo blog sing gegandhengan karo teknologi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.