Apa Pemasar Media Paksa Sosial Adoh saka Mass Media?

tren media sosial 2017

Iki minangka infographic sing paling apik saka Sprout Social sing duwe akibat sing luwih jero tinimbang sing bisa ditampa para pemasar. Infographic diarani 6 Tren Media Sosial sing Bakal Ngatasi 2017 lan mbukak liwat saben saluran media sosial, kepiye prilaku konsumen ganti, lan kemajuan teknologi kaya intelijen buatan.

Gabungan karo video sing dikarepake, teknologi pemblokiran iklan, lan tuwuhing saluran 1: 1 kaya Snapchat lan pemasar kudu nimbang maneh babagan pariwara lan jeblugan pariwara sing saben taun diwiwiti. Sing tuku saiki duwe kekuwatan kanggo nemokake apa sing dibutuhake, nalika dibutuhake, ing papan sing dibutuhake, kanthi rega sing dikarepake. Pilihan sing sempit kanggo perusahaan nuduhake investasi ing pengalaman lan nggawe hubungan pelanggan kanthi langsung.

Malah ing hubungan bisnis karo bisnis, pemasaran basis akun asil nyopir. Nalika pariwara jembar durung mati, strategi sing ditargetake lan dipersonalisasi sing wiwit nyengkuyung lelungan pelanggan - dudu iklan sing dilalekake ing endi wae sing ora katon.

Tren Media Sosial 2017

  • Lensa AI kanggo Facebook lan Instagram - Sawetara kamiripan saka pengalaman visual prediktif bisa uga ana ing cakrawala Facebook, nanging aku ora yakin manawa segawon AI bakal diluncurake ing perjalanan media sosial iki. Aku curiga panggunaan pisanan yaiku kanggo cocog karo iklan kanthi cita rasa visual.
  • Chatbots Layanan Pelanggan Liyane - nalika kabutuhan sesambetan pribadi lan 1: 1 bakal tuwuh, kudune ana teknologi sing bakal bisa nyuda sumber daya sing dibutuhake kanggo entuk asil sing unggul. Chatbots bisa digunakake kanggo nyedhiyakake informasi rinci babagan pendekatan obrolan sing ora mateni konsumen utawa bisnis - kabeh nambah tarif konversi lan ngewangi pengunjung.
  • Konten sing Dibayar Terus Ngrancang - Yen ana sing ngerti pemasar yaiku media sosial nggawe jembatan antarane produk lan layanan sampeyan lan konsumen utawa bisnis sing pengin diwenehi ing ngarep. Nalika platform media sosial dadi luwih canggih, sampeyan ngerti manawa jembatan bakal larang!
  • Prioritas ing Fitur Bisnis & Analytics - Aku ora yakin fitur akurat - Aku yakin mupangat, nilai, lan pengalaman ing media sosial sing bakal nyebabake keterlibatan, akuisisi, retensi, lan nambah nilai hubungan karo para pelanggan. Analytics penting banget kanggo iki - nanging aku luwih milih pengalaman sing gampang tinimbang nambah akeh fitur sing ora masuk akal.
  • Pindhah adoh saka Otomasi - Aku uga ora precaya karo iki. Ing 2017, para pemasar kudu kabeh otomatis sing bisa ditindakake kanggo entuk asil sing unggul kanthi sumber daya minimal. Nanging, aku bakal mbantah manawa kudu alat canggih sing bisa ngrungokake, segmen, nggawe pribadi, lan prédhiksi keterlibatan sabanjure kanthi online liwat media sosial.
  • Blanja Sosial & Tuku Instan - Bebarengan karo kemampuan kanggo tuku, nyumbang, utawa ngirim hadiah kanthi gampang, nggunakake konten sing digawe karo pangguna bakal dadi tren sing saya akeh. Kita bakal nuduhake kiriman babagan Stackla rauh iku cukup apik tenan, nambah tarif konversi kadang-kadang 30% kanggo sawetara produk.

Ora ana keraguan babagan tuwuh lan media sosial sing canggih ing taun 2017. Nalika bisnis terus berjuang - mung 34% bisnis cilik nggunakake media sosial kanggo ngobrol lan ngobrol karo para pelanggan, meh katelu saka kabeh konsumen ujar manawa ana merek sosial yaiku alesan paling gedhe kanggo nyoba produk utawa layanan anyar. Lan 57% konsumen luwih seneng tuku saka merek sing ditindakake

tren media sosial 2017 infographic