Apa Bisnis Sampeyan Keuntungan kanggo Video Sosial?

pandhuan video media sosial

Esuk iki kita kirim Napa Bisnis Sampeyan Kudu Nggawe Video ing Pemasaran. Siji outlet kanggo nggunakake video sing nyebabake keterlibatan lan asil sing luar biasa yaiku situs video sosial, kanthi panggunaan lan pamirsa sing gedhe. Perusahaan nggunakake strategi kasebut lan ngasilake sawetara asil sing gampang lan apik tenan sing bakal ditonton luwih akeh, dituduhake luwih akeh, lan bisa ngerteni luwih jero babagan merek lan tingkat konversi sing luwih dhuwur.

Kejabi youtube, ana akeh platform video liyane. vine, Vimeo, Google+ Hangouts lan Instagram minangka papan sing apik kanggo nuduhake video lan melu ing aspek sosial e-marketing kanthi tagar lan informasi meta. Nyilem ing jagad video sosial saiki! Sambungake karo wong nalika nambahake dialog sing kasedhiya ing perusahaan lan merek sampeyan kanthi kampanye video sing gampang, nyenengake lan efektif. Megan Rigger, Pemasaran Web Sigma.

Sawetara perusahaan gedhe bisa uga digodha host video dhewe nanging kita ora bakal menehi saran babagan iki. Mangkene rincian situs video sosial paling dhuwur lan statistik pamirsa sing cocog. Kanthi investasi gedhe, sampeyan bisa ngatasi tantangan hosting - nanging sampeyan ora bakal bisa nggayuh kesempatan pamirsa sing diwenehake situs-situs kasebut:

  • youtube minangka situs nomer loro sing paling akeh dikunjungi ing donya lan mesin telusuran paling gedhe nomer loro - kanthi luwih saka 1 milyar kunjungan saben wulan lan luwih saka 6 milyar jam video ditonton saben wulan.
  • Vimeo nyedhiyakake bisnis kanthi alternatif sing apik kanggo Youtube. Luwih saka 250,000 situs nggunakake Vimeo.
  • Google Hangouts bubar wis dilebokake ing Google Apps lan minangka cara sing gampang kanggo nuduhake demo lan wawancara langsung, banjur enggo bareng mengko.
  • Instagram diwiwiti minangka situs nuduhake foto nanging saiki ndhukung video. Ing Oktober 2013, 40% video sing paling akeh dituduhake digawe dening merek.
  • vine minangka jinis video Twitter (lan duweke Twitter), saengga video cekak bisa dituduhake. Dheweke ora duwe umur dawa!

pandhuan sosial-video-wiwitan

One comment

  1. 1

    Kabeh pengusaha kudu nggunakake pemasaran video, aku setuju 100%! Aku duwe sawetara blog sing negesake babagan iki. Pemasaran video ora mung kudu dadi salah sawijining cara utama kanggo ngiklanake, nanging ngerti carane nggawe video kasebut kanthi bener supaya bisa sugih ing konten lan dioptimalake kanggo SEO. Ora mung bisnis kudu butuh wektu kanggo nindakake pemasaran video sing dibutuhake kanggo nindakake video. sisih tengen utawa video lan / utawa bisnis ora bakal katon. Pos apik ing pemasaran video!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.