Video: Revolusi Media Sosial 2

media sosial 2010

Revolusi Media Sosial 2 minangka refresh video asli kanthi media sosial lan statistik seluler anyar lan anyar sing angel diabaikan. Adhedasar buku kasebut Socialnomics: Kepiye Media Sosial Ngganti Cara Urip lan Bisnis by Erik Qualman.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.