Panggunaan Media Sosial miturut Wilayah AS

Adopsi Media Sosial dening SMBs ing Zoomerang Infographic 2011

Nalika Lembah Silikon, New York lan Chicago bisa dadi teknologi, media lan pariwara utama, sawijining survey anyar nuduhake manawa bisnis cilik lan menengah ing Great Plains lan Tenggara nyebabake negara-negara adopsi media sosial. Nggoleki temuan nasional, 75% responden ujar manawa bisnis saiki ora duwe situs media sosial. Apa temuan kasebut nuduhake owah-owahan ing wiwitan kanggo tengah-tengah bangsa?

Ditindakake dening Zoomerang, survey luwih saka 500 pembuat keputusan bisnis ukuran cilik lan menengah nyedhiyakake cuplikan adopsi media sosial miturut wilayah:

  • Great Plains lan Tenggara biasane duwe saluran media sosial kanthi merek masing-masing 30% lan 28%.
  • Pembuat keputusan kanggo bisnis ing Great Plains (22%) lan Tenggara (28%) uga kalebu sing paling aktif liwat media sosial atas jenenge perusahaane

Saliyane nggunakake media sosial, survey nyedhiyakake pemahaman babagan cara nggawe keputusan kanggo pangguna media sosial:

  • 15% wong sing disurvei nerbitake kabijakan media sosial kanggo para karyawan
  • 6% wis dipecat karyawan amarga nyalahake media sosial

Adopsi Media Sosial dening SMBs ing Zoomerang Infographic 2011

Babagan sing nyenengake babagan statistik iki yaiku mayoritas perusahaan durung duwe kesempatan kanggo media sosial. Yen perusahaan sampeyan kalebu salah sawijining, sampeyan duwe kemungkinan pesaing lompatan kodhok kanthi nggunakake strategi media sosial. Ngenteni apa maneh?

5 Komentar

  1. 1

    Data sing menarik ... kudu luwih akeh sing bisa ditindakake, panyedhiya pemasaran media sosial, kanggo nyepetake adopsi. Airways kebak panuntun dhumateng, dorongan, 'carane', promosi ... saka kita kabeh nanging kita isih alon-alon ing dina lan jaman saiki 'speed is life'. Apa maneh sing kudu kita lakoni?

  2. 2

    Data sing menarik ... kudu luwih akeh sing bisa ditindakake, panyedhiya pemasaran media sosial, kanggo nyepetake adopsi. Airways kebak panuntun dhumateng, dorongan, 'carane', promosi ... saka kita kabeh nanging kita isih alon-alon ing dina lan jaman saiki 'speed is life'. Apa maneh sing kudu kita lakoni?

    • 3

      Aku sosial entuk mripat ireng nalika kabeh guru metu lan njerit babagan carane gedhe iku nanging ora ngerti carane èfèktif nggunakke iku. Supaya perusahaan bisa diadopsi, dheweke kudu ngerti yen iki minangka pilihan antarane entuk bathi utawa bisa uga ilang. Aku ora ngandel yen saben perusahaan kudu ngetrapake supaya bisa sehat lan nguntungake… nanging yen industri lan kompetisi bisa ditindakake, iku cukup mbebayani. Tugas kanggo kita yaiku nuduhake kaluwihan lan ngasilake sing bisa diwenehake sosial… uga risiko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.