Panggunaan Media Sosial miturut Wilayah AS

Adopsi Media Sosial dening SMBs ing Zoomerang Infographic 2011

Nalika Lembah Silikon, New York lan Chicago bisa dadi teknologi, media lan pariwara utama, sawijining survey anyar nuduhake manawa bisnis cilik lan menengah ing Great Plains lan Tenggara nyebabake negara-negara adopsi media sosial. Nggoleki temuan nasional, 75% responden ujar manawa bisnis saiki ora duwe situs media sosial. Apa temuan kasebut nuduhake owah-owahan ing wiwitan kanggo tengah-tengah bangsa?

Ditindakake dening Zoomerang, survey luwih saka 500 pembuat keputusan bisnis ukuran cilik lan menengah nyedhiyakake cuplikan adopsi media sosial miturut wilayah:

  • Great Plains lan Tenggara biasane duwe saluran media sosial kanthi merek masing-masing 30% lan 28%.
  • Pembuat keputusan kanggo bisnis ing Great Plains (22%) lan Tenggara (28%) uga kalebu sing paling aktif liwat media sosial atas jenenge perusahaane

Saliyane nggunakake media sosial, survey nyedhiyakake pemahaman babagan cara nggawe keputusan kanggo pangguna media sosial:

  • 15% wong sing disurvei nerbitake kabijakan media sosial kanggo para karyawan
  • 6% wis dipecat karyawan amarga nyalahake media sosial

Adopsi Media Sosial dening SMBs ing Zoomerang Infographic 2011

Babagan sing nyenengake babagan statistik iki yaiku mayoritas perusahaan durung duwe kesempatan kanggo media sosial. Yen perusahaan sampeyan kalebu salah sawijining, sampeyan duwe kemungkinan pesaing lompatan kodhok kanthi nggunakake strategi media sosial. Ngenteni apa maneh?

5 Komentar

  1. 1

    Data menarik… kudu ana liyane sing bisa ditindakake, panyedhiya pemasaran media sosial kanggo nyepetake adopsi. Airways kebak pandhuan, motivasi, 'kepiye', promosi… saka kita kabeh, nanging saiki isih alon-alon alon-alon ing jaman iki 'kacepetan urip'. Apa maneh sing kudu ditindakake?

  2. 2

    Data menarik… kudu ana liyane sing bisa ditindakake, panyedhiya pemasaran media sosial kanggo nyepetake adopsi. Airways kebak pandhuan, motivasi, 'kepiye', promosi… saka kita kabeh, nanging saiki isih alon-alon alon-alon ing jaman iki 'kacepetan urip'. Apa maneh sing kudu ditindakake?

    • 3

      Aku mikir sosial mripat ireng nalika kabeh guru metu lan njerit babagan hebate nanging ora ngerti tenan babagan cara nggunakake kanthi efektif. Supaya perusahaan bisa nggunakake, dheweke kudu ngerti yen iku pilihan ing antarane bathi utawa bisa uga bakal tiwas. Aku ora percaya manawa kabeh perusahaan kudu nggunakake dadi sehat lan duwe bathi ... nanging yen industri lan persaingan bisa ditindakake, mula ana risiko. Tugas kanggo kita yaiku nuduhake kaluwihan lan bali sing bisa diwenehake sosial… uga risiko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.