Universe Media Sosial: Apa Platform Media Sosial Paling Gedhe ing taun 2020?

Media Sosial Semesta

Ukuran ora masalah manawa kita pengin ngakoni utawa ora. Sanajan aku dudu penggemar jaringan sing paling gedhe, nalika ndeleng interaksi - platform paling gedhe sing ngendi aku paling akeh wektu. Popularitas nyebabake partisipasi, lan nalika pengin nggayuh jaringan sosial sing ana saiki, dadi platform populer sing bisa dakubungi.

Gatekna aku ngomong ana.

Aku ora bakal menehi saran marang klien utawa wong supaya ora nggatekake platform media sosial sing paling cilik utawa paling anyar. Seringkali, jaringan sing luwih cilik bisa menehi sampeyan kesempatan kanggo munggah pangkat lan dibangun kanthi cepet. Jaringan cilik ora duwe kompetisi! Risiko, mesthine yaiku jaringan kasebut pungkasane bakal gagal - nanging sampeyan uga bisa nggunakake pandhuan anyar menyang jaringan liyane utawa ndorong supaya langganan liwat email.

Uga, aku ora bakal menehi saran marang klien utawa wong supaya ora nggatekake platform media sosial ceruk. Contone, LinkedIn isih dadi generator petunjuk utama lan informasi kanggo aku wiwit pasar menyang bisnis. Minangka platform kaya Facebook nyuda konten bisnis organik lan pindhah menyang mbayar kanggo muter pendekatan kanggo penghasilan, LinkedIn nambah jaringan lan kapabilitas konten.

Media sosial wis mlebu ing kabeh aspek urip modern. Semesta media sosial sing jembar saiki wis ana 3.8 milyar pangguna, makili kira-kira 50% saka pedunung global. Kanthi tambahan milyar pangguna internet diproyeksikan bakal online ing taun-taun kepungkur, bisa uga semesta media sosial bisa luwih akeh.

Nick Routley, Kapitalis Visual

Ngandika, iku mesthi apik kanggo njaga apa sing kedadeyan ing media sosial semesta! Infographic iki saka Visual Kapitalis, Media Sosial Universe 202, nyedhiyakake perspektif sing apik babagan platform media sosial utama ing planet iki. Lan ing ngisor iki:

Urutan Jaringan sosial MAU Ing Yuta Negara Asal
#1 Facebook 2,603  US 
#2 Tampilan 2,000  US 
#3 youtube 2,000  US 
#4 Messenger 1,300  US 
#5 WeChat 1,203  China 
#6 Instagram 1,082  US 
#7 TikTok 800  China 
#8 QQ 694  China 
#9 Weibo 550  China 
#10 Qzone 517  China 
#11 Reddit 430  US
#12 Telegram 400  Rusia
#13 Snapchat 397  US
#14 Pinterest 367  US
#15 Twitter 326  US
#16 LinkedIn 310  US
#17 Viber 260  Japan 
#18 Line 187  Japan 
#19 YY 157  China 
#20 twitch 140  US
#21 Vkontakte 100  Rusia

Sampeyan uga prelu dingerteni a pangguna aktif saben wulan dudu wong pribadi. Akeh platform kasebut duwe akun aktif sing nyurung konten kasebut kanthi program. Miturut pendapat saya, iki pancen ngganggu kualitas interaksi sawetara platform. Twitter, IMO, wis kena pengaruh paling ala lan pungkasane ngerti yen wis ala lan mbusak akun bot kanthi terus-terusan. Uga, Facebook wis miwiti ngresiki kaca kontroversial saka platform kanggo nambah kualitas obrolan uga nyuda kemungkinan warta palsu bisa dituduhake lan dipromosekake.

Media Sosial Universe 2020

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.