Rethink Pengaruh Media Sosial ing Lalu Lintas lan Niaga

situs media sosial

Kita terus ngajari bisnis babagan mitos atribusi lan pengaruh sing durung dilaporake media sosial babagan upaya pemasaran. Amarga teknologi kurang lan angel menehi atraksi penjualan menyang media sosial ora ateges kedadeyan kasebut ora kedadeyan.

Nyatane, statistik kasebut nuduhake kosok baline:

  • 71% konsumen luwih seneng tuku adhedhasar referensi media sosial
  • 78% responden ujar manawa postingan media sosial kanca duwe pengaruh marang tuku
  • 4 saka 10 pangguna media sosial wis tuku barang sawise dituduhake utawa disenengi ing media sosial
  • Pesenan e-commerce sing asale saka media sosial tuwuh 202% ing taun 2014 wae

Lan nalika umure pasar lan konsumen sing cerdas ing web nggawe penghasilan, kita bakal terus ngerteni pengaruh media sosial ing lalu lintas lan konversi. 74% milenial gumantung ing media sosial kanggo nuntun keputusan tuku. Perlu dielingake yen 85% kabeh pesenan saka media sosial asale saka Facebook!

Kanthi pangguna mlebu liwat lawang, saiki wayahe miwiti fokus kanggo ngoptimalake kaca liyane kajaba mung homepage lan kaca checkout sadurunge wis kasep.

InstartLogic nawakake platform pangiriman aplikasi sing nggunakake mesin kanggo ngoptimalake kinerja lan nggunakake CDN kanggo dikirim. Kanthi sistem terus-terusan sing ngerti prilaku aplikasi kanthi cerdas, optimasi kinerja bakal luwih cerdas, ora angel, lan sampeyan bisa luwih akeh nambah pengalaman pelanggan ing sisih ngarep lan lawang sisih.

Lalu Lintas Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.