Ayo Golek Dhuwit: 8 Cara Kanggo Nggawe Lalu Lintas Media Sosial Dadi Penjualan

Dhuwit Media Sosial

Penjualan media sosial minangka keahlian anyar kanggo para spesialis pemasaran ing saindenging jagad. Beda karo kapercayan sing wis ketinggalan jaman, penjualan media sosial bisa nguntungake kanggo industri apa wae - ora dadi masalah yen target target sampeyan milenium utawa generasi X, bocah sekolah utawa pamilik bisnis, fixer utawa profesor perguruan tinggi. Ngelingi kasunyatan manawa ana sekitar 3 milyar pangguna media sosial aktif ing saindenging jagad, apa sampeyan pancen bisa ujar manawa ora ana wong sing pengin tuku produk ing antarane? Tugas sampeyan golek wong-wong iki.

Yen dibandhingake karo pemasaran tradisional, penjualan media sosial duwe akeh kaluwihan - saluran komunikasi iki cukup murah lan dianggep luwih asli lan bisa dipercaya, sing ndadekake konversi bisa dadi sampurna. Sampeyan ora prelu njupuk tembungku - mung prelu dipikirake perusahaan nggunakake pemasaran media sosial. Dadi, kepiye sampeyan nggunakake media sosial kanggo ngasilake bathi?

Analisis Proses Penjualan Sampeyan

Riset minangka Pemasaran Suci - sampeyan ora bisa adol apa-apa tanpa ngerteni kepiye wong sing pengin tuku produke tumindak lan njupuk keputusan. Mula, sing pertama lan paling penting, sampeyan kudu nganalisa proses penjualan ing corong penjualan sampeyan.

Pitakon sing kudu sampeyan takonake kanggo nganalisa kesempatan penjualan media sosial yaiku:

  1. kang Saluran saiki nggawa petunjuk menyang corong sampeyan?
  2. Apa proses sales?
  3. Pinten wektu apa kudu nutup kesepakatan?

Jawaban kanggo pitakon kasebut bisa uga gumun: bisa uga sampeyan ngerti yen sampeyan wis fokus ing platform sing salah. Ing kasus iki, sampeyan bisa migunani yen nindakake riset kanthi khusus kanggo milih platform media sosial paling apik kanggo bisnis sampeyan.

Sampeyan bisa nindakake kanthi ngetutake kegiatan media sosial para pesaing lan ndeleng platform sing paling migunani kanggo dheweke, nanging ana cara sing luwih efektif lan elegan kanggo nindakake. Sampeyan mung butuh alat ngrungokake sosial kaya Awario. Kanthi kasebut, sampeyan bisa ngawasi nyebutake tembung kunci ing media sosial lan web kanthi nyata.

Ngomong sampeyan nggawe SaaS kanggo wiwitan - sampeyan mung miwiti "wiwitan" minangka salah sawijining tembung kunci lan ndeleng platform sing luwih akeh nyebutake, mula, luwih akeh diskusi sing ditrapake kanggo produk sampeyan. Kanthi mangkono sampeyan bakal bisa ngerti endi target target lan prioritasake saluran sing relevan.

grafik saluran sosial

Elinga manawa ing media sosial biasane sampeyan nggayuh calon pembeli ing proses penjualan: saiki tahap kesadaran merek dipérang dadi telu (ekspos, pengaruh lan keterlibatan). Iki tegese sampeyan kudu nggawe strategi penjualan media sosial kanthi cocog.

Ngawasi lan Dorong Ulasan Media Sosial

Umur pariwara tradisional wis pungkasan - media sosial ngasilake cara sing paling efektif kanggo pengaruhe tumindak tuku wong. Bingung apa iki? Yaiku tembung cangkem. Nyatane, miturut Nielsen, 92% wong rekomendasi kapercayan saka kanca lan kulawarga liwat kabeh jinis pemasaran liyane, lan 77% saka konsumen luwih seneng tuku produk anyar nalika sinau babagan saka kanca utawa kulawarga. Pancen wajar yen sampeyan milih dipercaya karo wong sing sampeyan kenal karo merek.

Media sosial minangka papan sing cocog kanggo pemasaran rujukan: kabeh platform iki dirancang supaya kita nuduhake pengalaman lan panemuan apik tenan karo kanca-kanca. Dadi, sing kudu sampeyan lakoni supaya entuk dhuwit, yaiku ngajak wong supaya ngirim pengalaman babagan pengalaman kasebut. Sampeyan uga bisa menehi insentif cilik, kayata diskon utawa sampel.

Aja lali nanggapi kabeh ulasan, padha positif lan negatif. 71% saka konsumen sing wis duwe pengalaman layanan media sosial sing apik karo merek mesthine bakal menehi saran marang wong liya. Keterlibatan media sosial aktif saka sisi merek nggawe hubungan antarane merek lan pelanggan lan krasa dirungokake, sing penting banget kanggo ditahan.

rekomendasi pengaruhe twitter

Nindakake Jual Sosial

Ora mung wong sing seneng nuduhake pikirane babagan merek ing media sosial, nanging uga asring pindhah menyang media sosial kanggo njaluk rekomendasi. Ing kana sampeyan wis duwe calon potensial - sampeyan mung kudu ngenali. Sampeyan bisa nemokake liwat ngawasi komunitas sing relevan kayata grup Facebook, subreddits, obrolan Twitter, dll. Sampeyan uga bisa nggunakake alat ngrungokake sosial kanggo sampeyan, nanging priksa manawa nduweni Mode telusuran Boolean, sing ngidini sampeyan ngatur pitakon supaya sampeyan bisa nggawe telusuran kanthi akurat lan komprehensif sekaligus.

rekomendasi obrolan sosial

Ngelingi kasunyatan manawa ing pirang-pirang kedadean, sampeyan bakal nanggapi wong liyo sing durung tau mbukak merek sampeyan, coba luangake wektu. Aja langsung takon kanthi pitch sales tanpa emosi - takon, jelasake kepiye supaya bisa entuk manfaat saka produk sampeyan, nggunakake nada lan swara sing cocog karo platform lan panjaluke, lan nggawe interaksi iki migunani lan asli. Kanthi cara iki sampeyan luwih bisa pengaruh marang keputusan tinimbang ngirim pesen pemotong cookie menyang saben timbal sing bakal ditemokake. Lan mesthine supaya gampang dituku - wenehi tautan, sing langsung menyang produk.

Optimalake Path Media Sosial menyang Konversi

Ngomong babagan tautan, penting banget. Kita minangka pelanggan sing kesed sing asring kudu dikandhani babagan cara tuku produk sing dikarepake. Yen calon klien ora bisa langsung ngeklik link menyang situs web, mesthine dheweke ora bakal repot nggoleki.

Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku menehi tautan ing saben profil lan supaya bisa katon. Yen sampeyan ngirim postingan promosi - lebokake link ing kana, yen sampeyan mung nyebutake salah sawijine produk sampeyan - sijine uga link ing kana. Sanajan nanggapi rujukan, sing wis dibahas sadurunge, sampeyan bisa menehi link menyang produk sing lagi dibahas.

Asisten Link Profil TwitterSampeyan kudu nggawe dalan menyang konversi kanthi lancar.

Revisi Kaca Landing Media Sosial Sampeyan

Nalika entuk kepemimpinan, sampeyan pengin nggawe manawa mung klik siji saka konversi. Sayang banget yen nggawe strategi penjualan media sosial sing luar biasa mung proses sales dideleng ing tahap pungkasan. Pramila sampeyan butuh kaca landas sing sampurna sing mesthi bakal ngyakinake calon klien sampeyan kanggo njupuk keputusan tuku. Ing ngisor iki sawetara perkara sing kudu sampeyan elinga maneh babagan kaca kebangkrutan:

  • Kecepatan muat. Pelanggan ora mung kesed, nanging uga ora sabar (nuwun sewu, pelanggan!). Dheweke ngarepake supaya kaca sampeyan bisa mbukak detik 3, dene rata-rata wektu mbukak yaiku 15. Dadi, priksa manawa ora prelu ngenteni!
  • Cekak prasaja. Ora perlu ndhaptar saben alasan kenapa produk sampeyan paling apik ing saben detail. Sampeyan ora pengin ngganggu calon klien karo kabeh informasi tambahan. Gawe pesen supaya regane luwih gampang lan resik lan lebokake informasi tambahan ing tab sing gampang diweruhi kanthi kapisah - mula wae.
  • Sepisan maneh, kapercayan lan pitunjuk Kanggo ngrampungake konversi sampeyan butuh kapercayan klien. Kredibilitas penting banget kanggo keputusan pembeli. Priksa manawa sampeyan duwe logo utawa testimoni klien ing level mripat ing salah sawijining wates utawa header - ing endi wae bisa ndeleng kanthi cepet tanpa kudu nggulung.

Nindakake Konversi sing Lembut

Kaya sing wis dibahas, media sosial wis mlebu corong penjualan luwih cepet tinimbang prospek tradisional. Amarga iku, dheweke bisa uga durung siyap njupuk keputusan tuku, nanging ora ateges sampeyan bisa nguciwakake.

Ing kene sampeyan bisa nggawe kesempatan kanggo konversi alus. Cara klasik kanggo nindakake yaiku nawakake langganan email. Mesthi wae, sampeyan kudu mbenerake iki marang para pelanggan kanthi menehi konten sing nyenengake lan terkenal. Nggawe konten sing apik sing nduduhake cara produk sampeyan (tutorial lan studi kasus) minangka cara sing apik kanggo ngowahi prospek alus kasebut dadi calon pembeli.

langganan ajakan tumindak

Tren anyar sing berkembang saiki marketing messenger, dadi, tinimbang njaluk wong lengganan buletin, sampeyan mung bisa njaluk idin kanggo ngirim pesen. Wis kabukten manawa ana wong sing cenderung maca pesen ing media sosial tinimbang email. Panliten nuduhake manawa aplikasi olahpesen duwe tarif mbukak, tarif maca lan RKT nganti 10X email lan SMS. Kajaba iku, sampeyan tekan sing tepat ing merek - ing media sosial.

Kalebu Call-To-Action Kuat

Yen sampeyan ora njaluk apa-apa - sampeyan ora bakal oleh apa-apa. Sanajan kadang-kadang bisa uga tumindak ajakan banget, iku taktik sing efektif yen sampeyan nindakake kanthi bener.

CTA sampeyan kudu jelas lan relevan karo kiriman - kanthi cara iki bakal katon organik lan cocog. Bisa uga minangka undhangan kanggo menehi komentar lan nuduhake pikirane, sinau luwih lengkap babagan topik utawa dorongan kanggo tuku produk sampeyan. Nambahake CTA menyang kaca Facebook sampeyan bisa nambah tingkat klik-tayang nganti 285%. Aja lali priksa manawa sampeyan ngemot link apa wae, kaca kebangkrutan bakal dioptimalake kanggo konversi langsung.

Nawakake Eksklusif Sosial

Pungkasan, cara paling apik kanggo entuk pelanggan anyar yaiku nawakake sing eksklusif - minangka wong sing seneng rumangsa minangka bagean saka klompok sing dipilih. Cara paling cetha kanggo nindakake iki yaiku menehi diskon kanggo para pandhereke - sampeyan bisa uga ora asring nindakake, nanging minangka kesepakatan sapisan kanggo narik petunjuk sing anyar, bisa uga tenung.

Cara sing luwih kreatif (lan luwih murah) yaiku nggawe kontes ing antarane para pengikut sampeyan. Contone, JenggotBrand bisa nambah kehadiran sosiale 300% lan tikel dhaptar email kurang saka siji minggu kanthi kontes online sing dipikirake kanthi apik. Sampeyan bisa takon marang pandherekipun supaya nuduhake lan nulis ulang postingan sampeyan utawa nggawe konten dhewe karo produk utawa layanan kasebut. Sampeyan mateni loro manuk kanthi siji watu - entuk paparan luwih akeh lan pengikut uga nglumpukake konten sing digawe pangguna sing bisa digunakake ing sales media sosial lan kampanye pemasaran tradisional mbesuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.