Menehi Nilai ing Media Sosial karo Pariwisata

lelungan pariwisata

Pat Coyle lan aku ketemu karo tim hebat ing Kantor Pariwisata Indiana dina iki Tim kasebut wis diakoni minangka kantor pariwisata paling dhuwur ing negara kasebut amarga nggunakake strategi media sosial - lan iku bisa digunakake. Pat lan aku bakal ngobrol ing wulan September nganti luwih saka 55 biro pengunjung saka kabeh negara lan ketemu karo tim kanggo ndeleng kepiye cara nggunakake media sosial.

kontes indian-pariwisata-flickr.pngTim media sosial Kantor Pariwisata Indiana yaiku Manajer Produksi Interaktif Jeremy Williams, Direktur Amy Vaughan lan Direktur Produksi Emiley Matherly.

Bubar, tim kasebut nglakokake My Indiana Summer - kontes kanggo nyekel intine ngunjungi Indiana dikombinasikake karo olahpesen sing kuat sing digabungake karo Indiana lan rega bahan bakar murah kanggo nyedhiyakake liburan sing luar biasa kanggo kulawarga tanpa mbuwang akeh dhuwit.

Kanggo ngetik, sampeyan mung kudu gabung karo Klompok Musim Panas Indiana ing Flickr! Luwih saka 1600 foto lan 200 anggota wis nyedhiyakake montase foto sing luar biasa ing Indiana minangka tujuan pariwisata.

Coba pikirake - luwih saka 200 anggota lan 1600 titik tutul sing nggambarake pariwisata! Saiki pikirake babagan 200 anggota kasebut lan jaringan lengkap… ing Flickr lan liya-liyane. Iki minangka kontes sosial sing kuat banget. Dolan maring Indiana nyathet manawa dheweke wis akeh paningkatan lalu lintas situs amarga kampanye kasebut.

Kepala liwat menyang Dolan maring Blog Indiana lan pilih foto favorit sampeyan!

Kepiye carane menehi nilai ing Media Sosial?

Pariwisata minangka entitas angel kanggo monetisasi lan nemtokake regane. Departemen pariwisata mbuwang dhuwit, nanging ora duwe penghasilan sing ana gandhengane karo pengeluaran kasebut. Pendapatan katon saka tujuan industri perhotelan ... resort, blanja, hotel, restoran, lsp. Kabeh sumber kasebut arang bakal nglaporake penghasilan (utawa bisa nemtokake penghasilan) amarga pengeluaran pariwisata. Kita ngerti ana bathi investasi - nanging nglacak pangeluaran angel ditanggulangi… nganti saiki!

Siji cara sing dakwenehake menyang tim yaiku menehi nilai, tinimbang pengunjung sing teka ing situs web. Untunge, ana kabeh industri ing kana sing nemtokake nilai pengunjung kaca web - lan iku Pay Per Click!

Salah sawijining alat paling apik sing ana Semrush. Sampeyan bisa entuk nilai pengunjung kanthi tembung kunci nggunakake Alat Kata Kunci Google Adwords, nanging nglaporake lengkap liwat Semrush bisa dadi luwih gampang - uga menehi wawasan babagan kompetisi sampeyan.

Dadi… yen aku ndeleng tambah 1,000 pengunjung saben wulan saka Media Sosial lan rata-rata nilai bayar per klik salah sawijining kunjungan kasebut yaiku $ 1.00 saben klik, mula kita ngerti yen nilai lalu lintas kasebut $ 12,000 saben taun. Saiki nilai kasebut bisa direkayasa mbalikke kanggo ngerti sumber sing dibutuhake kanggo entuk lalu lintas kasebut. Apa ana laba investasi maneh? Paling kamungkinan - nanging paling ora kanthi metodologi iki, tim bisa entuk gambaran apa program kasebut sukses utawa ora.

Salam kanggo Dolan maring Indiana tim kanthi agresif nggunakake strategi media sosial!

2 Komentar

  1. 1

    Blog sing apik banget. Negara liyane kudu nindakake iki. Kutha kudu dilakoni!

    Aku ora weruh museum Auburn, nanging mung bali sawetara kaca.
    Barang sing apik ing New Albany uga kudu ditutupi.

  2. 2

    Pengamatan sing apik. Aku pancen nate nerbitake pandhuan gratis kanggo media sosial / jejaring sosial kanggo pariwisata. Nilai sing diduweni media sosial kanggo pariwisata yaiku hubungan sing dibangun lan kepercayaan sing wis digawe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.