Survei Media Sosial Bagean 2 - Katon sing luwih cedhak ing Facebook

Ing wulan Juni, kita nganakake survey ringkes kanggo ngerti kepiye pamilik usaha cilik (1 - 25 karyawan) nggunakake media sosial.

Nalika wis ana sawetara survey babagan kepiye firma Fortune 500 mlebu ing media sosial, ora ana akeh isi babagan perusahaan cilik. Kita pengin ngerti manawa perusahaan cilik ngarah utawa mundur saka mitra sing luwih gedhe babagan panggunaan media sosial.

Tombol Media SosialNalika prédhiksi sawetara asil, temuan liyane kaget. Hasil kasebut disusun dadi kertas putih (unduh ing kene http://wp.me/pfpna-1ZO) sing wis nampa akeh komentar positif, kita ngira wayahe kudu diterusake.

Coba sawetara wektu kanggo ngandhani cara sampeyan nggunakake Facebook ing bisnis sampeyan.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur suwun… Kita wis nemokake tenan, lan ngarepake asil sabanjure. Apik banget yen sampeyan duwe akses menyang pembaca kanggo nambah campuran pasinaon

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.