KTT Sukses Media Sosial 2011

logo smss11

Segera saka puncak kesuksesan blogging sing sukses banget, Social Media Examiner ngluncurake KTT Sukses Media Sosial! Apa sampeyan nggunakake situs media sosial kaya Facebook lan Twitter, nanging ora entuk asil sing diarep-arep? Apa sampeyan bisa nggunakake pandhuan lan ide anyar?

Ya, janji media sosial pancen kuwat: Kontak langsung karo pelanggan lan prospek sing sadurunge ora bisa digayuh. Iki tegese paparan sing luwih gedhe, tambah akeh lalu lintas lan luwih akeh kesempatan bisnis - kabeh tanpa perantara sing larang regane.

Lan amarga ekonomi iki, sapa sing ora pengin bisnis luwih akeh?

Nanging yen sampeyan kaya aku, sampeyan bakal milih kegiyatan media sosial kanthi wicaksana, tanpa nggunakake kabeh pilihan. Sampeyan mung pengin ngerti apa sing paling cocog. Penguji Media Sosial seneng ngumumake KTT Sukses Media Sosial 2011 - sawijining acara online sing dirancang kanggo para pemasar lan pamilik bisnis kanthi cepet nggayuh sukses ing media sosial.

signupnow separo

Rong puluh loro ahli media sosial sing paling dihormati ing donya wis nglumpukake nuduhake strategi paling anyar (deleng antrian hebat ing sisih tengen). Dheweke bakal ngumumake kabeh teknik paling anyar lan taktik bangunan bisnis sing wis sampeyan kudu ngerti kanggo langsung entuk bathi saka media sosial.

Yen sampeyan (seneng banget) nggawe sampeyan bingung karo kabeh pilihan media sosial, saiki sampeyan duwe kesempatan kanggo nyetel trek supaya sukses media sosial.

iki kanthi online konferensi diwiwiti dina Selasa, 3 Mei, lan diwiwiti tanggal 26 Mei. Nyebar kanthi patang minggu suwene (lan direkam kanggo puter maneh mengko) supaya bisa cocog karo jadwal sampeyan. Ora ana lelungan! Sampeyan mung melu saka omah utawa kantor sing nyenengake.

Coba iki: 96% pamiarso ing KTT Sukses Media Sosial pungkasan ujar manawa bakal menehi rekomendasi puncak menyang kanca lan rawuh maneh (deleng testimoni ing ngisor iki). Taun iki kita duwe kabeh-anyar slate sesi pengembangan profesional dinamis mung kanggo para pemasar.

Aja manawa kanggo ngamanake papan sampeyan ing konferensi pangembangan profesional online paling gedhe kanggo para pemasar sing pengin nguasai media sosial.

Mangkene masa depan sing padhang!

PS Yen sampeyan kepengin weruh, pemasaran media sosial nyakup wong liwat jaringan sosial online kanggo nggawe pajanan, nambah lalu lintas, ningkatake peringkat telusuran, ngolah hubungan pelanggan, nggawe para pendukung merek sing kuat, ngasilake kualitas lan nambah penjualan.

PPS Apa aku bisa kethul? Panliten nuduhake manawa konsumen seneng nggarap bisnis sing nduweni media sosial sing kuat. Sampeyan ora kasep supaya bisnis sampeyan melu karo pelanggan lan prospek liwat media sosial. Nanging yen ngenteni, sampeyan bakal menehi pesaing keuntungan sing angel banget kanggo ngatasi.

PPPS Sampeyan ora prelu nindakake iki dhewe. Yen sampeyan seneng melu komunitas sing seneng karo kanca sing padha (KTT Sukses Media Sosial pungkasan sing didol karo 2500 pamiarso) sing bakal nuduhake pengalaman lan kawicaksanan nalika sampeyan mlaku bebarengan, terus maca…

PPPPS Tumindak saiki lan ngirit 50%! Klik kanggo ndhaptar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.