Validasi Strategi Media Sosial Sampeyan Saka Dhaptar 8-Titik iki

strategi media sosial kanggo golek bathi

Umume perusahaan sing njaluk bantuan media sosial ndeleng media sosial minangka saluran penerbitan lan akuisisi, sing matesi kemampuan kanggo nambah kesadharan, panguwasa, lan konversi kanthi online. Akeh liyane babagan media sosial, kalebu ngrungokake pelanggan lan pesaing, ngembangake jaringan, lan nambah panguwasa sing diduweni wong lan merek kanthi online. Yen sampeyan mbatesi mung nerbitake lan ngarep-arep adol ing kana-kene, sampeyan bakal kuciwa.

Media sosial bisa uga dadi papan dolanan kanggo para pelanggan, nanging ora kanggo perusahaan sampeyan. Kanggo bisnis, pemasaran media sosial kudu dianggep serius kaya prakarsa pemasaran liyane yen sampeyan pengin ndeleng asil. Utawa, luwih khusus, bathi. Iklan MDG

iki Dhaptar 8-Point kanggo Pemasaran Media Sosial saka MDG Advertising nyedhiyakake luwih rinci lan rinci babagan program pemasaran media sosial sing seimbang, kalebu:

  1. Strategi - Kunci sukses media sosial yaiku kemampuan ngembangake konten, proses, promosi, lan strategi pangukuran sing nyebabake rasa tresna, hormat, lan kepercayaan panganggo media sosial kanggo merek sampeyan. Siji area ing bagean iki sing ora dibahas dawa yaiku duwe strategi sade sosial sing apik ing tim sampeyan wis berkembang lan melu jaringan.
  2. Audit Platform Sosial - Ngenali endi prospek, pelanggan, lan pesaing sampeyan lan kepiye carane nggunakake kekuwatan lan kelemahane minangka aspek kritis strategi media sosial.
  3. Ngerti Teknologi - Pangerten lengkap babagan kapabilitas platform pemasaran media sosial kanggo multi-lokasi, e-commerce, generasi timbal, jangkauan influencer, pelacakan panggilan, penerbitan sosial, pangukuran sosial, panjaluk review, desain grafis sosial, pariwara media sosial, optimalisasi kaca landas , antrian lan kontrol konten, uga kemampuan konten sing digawe pengguna (UGC).
  4. Media Bayaran Sosial - Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram, lan Youtube - kabeh duwe metodologi sing kuat kanggo target lan promosi konten sampeyan.
  5. Pangembangan Konten - Konten minangka panganan sing bisa dikonsumsi para pamirsa lan komunitas sampeyan. Tanpa strategi konten sing apik, sampeyan ora bakal bisa narik kawigaten lan nuduhake ing media sosial.
  6. Respon Pelanggan (Manajemen Reputasi Online / ORM) - Pemantauan sosial kanggo ngatur reputasi online uga reaksi lan nanggapi komunikasi krisis iku penting banget saiki. Kemampuan sampeyan kanggo nanggapi lan nanggapi kanthi cepet tumrap masalah layanan pelanggan utawa krisis nyedhiyakake konsumen bab rasa hormat lan percaya yen bisa ilang.
  7. Penilaian Kepatuhan & Risiko - Proses peninjauan kanggo mesthekake kepatuhan peraturan lan nyuda resiko minangka fitur kritis platform media sosial lan proses media sosial sing sukses.
  8. Takeran - Apa kesadharan, keterlibatan, panguwasa, retensi, konversi, upsells, utawa pengalaman, saben strategi media sosial kudu duwe alat sing diterapake kanggo ngukur kabeh indikator kinerja utama strategi kasebut.

Mangkene infographic lengkap - priksa manawa iki ora cocog karo strategi sampeyan supaya sampeyan nggawe program media sosial sing duwe bathi.

Strategi Media Sosial