Validasi Strategi Media Sosial Sampeyan Saka Dhaptar 8-Titik iki

strategi media sosial kanggo golek bathi

Umume perusahaan sing njaluk bantuan media sosial katon ing media sosial minangka saluran penerbitan lan akuisisi, sing matesi kemampuan kanggo nambah kesadharan, panguwasa, lan konversi kanthi online. Akeh liyane babagan media sosial, kalebu ngrungokake pelanggan lan pesaing, ngembangake jaringan, lan nambah panguwasa sing diduweni wong lan merek kanthi online. Yen sampeyan mbatesi mung nerbitake lan ngarep-arep adol ing kana-kene, sampeyan bakal kuciwa.

Media sosial bisa uga dadi papan dolanan kanggo para pelanggan, nanging ora kanggo perusahaan sampeyan. Kanggo bisnis, pemasaran media sosial kudu dianggep serius kaya prakarsa pemasaran liyane yen sampeyan pengin ndeleng asil. Utawa, luwih khusus, bathi. Iklan MDG

iki Dhaptar 8-Point kanggo Pemasaran Media Sosial saka MDG Advertising nyedhiyakake luwih rinci lan rinci babagan program pemasaran media sosial sing seimbang, kalebu:

  1. Strategi - Kunci sukses media sosial yaiku kemampuan ngembangake konten, proses, promosi, lan strategi pangukuran sing nyebabake rasa tresna, hormat, lan kapercayan pangguna media sosial ing merek sampeyan. Siji area ing bagean iki sing ora dibahas dawa yaiku duwe strategi jual sosial sing apik ing tim sampeyan wis berkembang lan melu jaringan.
  2. Audit Platform Sosial - Ngenali endi prospek, pelanggan, lan pesaing sampeyan lan kepiye carane nggunakake kekuwatan lan kelemahane minangka aspek kritis strategi media sosial.
  3. Ngerti Teknologi - Pangerten lengkap babagan kapabilitas platform pemasaran media sosial kanggo multi-lokasi, e-commerce, generasi timbal, jangkauan influencer, pelacakan panggilan, penerbitan sosial, pangukuran sosial, panjaluk review, desain grafis sosial, pariwara media sosial, optimalisasi kaca landas , antrian lan kontrol konten, uga kemampuan konten sing digawe pengguna (UGC).
  4. Media Bayaran Sosial - Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram, lan Youtube - kabeh duwe metodologi sing kuat kanggo target lan promosi konten sampeyan.
  5. Pangembangan Konten - Konten minangka panganan sing bisa dikonsumsi para pamirsa lan komunitas sampeyan. Tanpa strategi konten sing apik, sampeyan ora bakal bisa narik kawigaten lan nuduhake ing media sosial.
  6. Respon Pelanggan (Manajemen Reputasi Online / ORM) - Pemantauan sosial kanggo ngatur reputasi online uga reaksi lan nanggapi komunikasi krisis iku penting banget saiki. Kemampuan sampeyan kanggo nanggapi lan nanggapi kanthi cepet tumrap masalah layanan pelanggan utawa krisis nyedhiyakake konsumen bab rasa hormat lan percaya yen bisa ilang.
  7. Penilaian Kepatuhan & Risiko - Proses peninjauan kanggo mesthekake kepatuhan peraturan lan nyuda resiko minangka fitur kritis platform media sosial lan proses media sosial sing sukses.
  8. Takeran - Apa kesadharan, keterlibatan, panguwasa, retensi, konversi, upsells, utawa pengalaman, saben strategi media sosial kudu duwe alat sing diterapake kanggo ngukur kabeh indikator kinerja utama strategi kasebut.

Mangkene infographic lengkap - priksa manawa iki ora cocog karo strategi sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan nggawe program media sosial sing duwe bathi.

Strategi Media Sosial

7 Komentar

  1. 1

    Ora bisa ujar manawa aku ora setuju. Umume perusahaan kayane ora duwe strategi media sosial, nanging maneh umume perusahaan kayane ora tumindak sopan banget ing endi wae!

  2. 2

    Luwih ora ngetutake wong kanggo nggawe Twitter luwih "migunani lan bisa diatur," luwih becik nggunakake dhaptar Twitter. Apa dhaptar kasebut lokal kanggo Indy, sing ana gandhengane karo industri utawa uga kanggo mriksa warta olahraga, dheweke nggawe luwih produktif.

    • 3

      Lan sampeyan mesthine kudu duwe judhul yaiku, "Strategi media sosial sampeyan omong kosong." Jebul keren sumpah.

    • 5

      @chuckgose pikirane kepiye alat sosial dadi luwih gampang dikelola nganggo alat kaya dhaptar, nanging ora yakin iki bakal ngatasi masalah kasebut. Dene yen duwe strategi media sosial lan nemtokake regane - nalika sampeyan makili merek - bagean "nilai" sing kudu diurahe kanggo wong. Nemtokake apa tegese lan kepiye lan kapan konten migunani yaiku sing paling akeh sing ora bisa kapal.

      • 6

        Aku setuju kabeh. Aku mung ngrujuk ing @douglaskarr: intq disqus babagan ora ngetutake wong kanggo nyuda swara. Ana akeh akun sing dilacak kanthi nambahake menyang dhaptar nanging durung nderek kanthi resmi. 

  3. 7

    Ngandika apik. Sampeyan angel banget kanggo nolak reaksi brengsek ing dhengkul kanggo nggunakake media sosial kanggo adol, adol, adol, nanging meh mesthi mundur! Aku uga setuju karo @chuckgose: disqus babagan nggawe dhaptar Twitter kanggo nyuda gangguan. Kanthi mangkono sampeyan bisa ngetutake kabeh wong sing disenengi (info #smb, warta donya, info horoskop, jenenge!) Lan supaya bisa diatur lan komprehensif. Matur nuwun kanggo tips Doug!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.