Media Sosial yaiku babagan Eksekusi

pemasaran media sosial sing dipotong

Nalika aku kerja bareng klien ing pemasaran langsung, formula kasebut cukup sederhana. Temokake sapa lan ing endi pelanggan urip, banjur golek prospek kaya dheweke. Jalanake, ngukur, nyaring - banjur rampung maneh.

Media Sosial beda-beda, lan bisa uga kenapa perusahaan cenderung ora gelem ngucapake. Asile ora bisa diprediksi. Biasane mung sethithik utawa ora ana conto rampung bener uga ora ana kesempatan kanggo konteks sawetara kanggo ndeleng reaksi liyane.

Media Sosial minangka prekara sing dibutuhake perusahaan sampeyan supaya ora bisa dadi kepala, banjur reaksi lan pindhah karo pamirsa. Yen sampeyan dipercaya produk lan layanan lan pengin nyedhaki akeh, mula ora ana kesempatan sing luwih apik kaya saiki. Perusahaan sing mandheg ngenteni, utawa luwih elek - nyoba nyalin wong liya - yaiku sing kalah.

Paul ing Buzz Marketing nulis postingan gedhe ing dina liyane, Pasar kanggo Ngganti Prilaku Pelanggan, dudu Sikap. Prilaku pelanggan bisa kena pengaruh, nanging perusahaan kudu bisa bebek, mindhah lan nggepuk nalika prelu. Dudu dolanan catur, nanging gelut ing dalan.

Pelanggan nantang sampeyan sing gambut, dudu duweke. Nalika menang, sampeyan bakal menang gedhe. Nanging yen sampeyan ora katon utawa, sing luwih ala, sampeyan bakal gelut ing ngarepe prospek lan pelanggan liyane, sampeyan bakal lunga kanthi tangan kosong.

Dadi arah endi sing sampeyan nggawa menyang pot emas? Sacara sederhana, sampeyan ora golek arah - sampeyan mung miwiti jejak. Media Sosial yaiku babagan dalan sing kurang dituju, dudu dalan sing diantemi nganti mati.

Apa sing bakal sampeyan lakoni?

  • Pira jaringan sosial sing sampeyan lan karyawan melu sing dipimpin dening wong liya (sanajan kompetisi)? Sembarang jaringan regional?
  • Pira media sosial anyar sing sampeyan eksperimen. Apa perusahaan sampeyan duwe Twitter akun? A youtube Saluran?
  • Pira acara regional sampeyan melu… utawa luwih apik… apa sampeyan memimpin? Apa sampeyan nggawa ahli liyane kanggo nulungi para pelanggan ing wilayah sing durung duwe keahlian?
  • Apa blog perusahaan sampeyan? Apa pelanggan sampeyan? Apa karyawan sampeyan? Kok ora ngerti?

Mangkene sing sederhana kanggo dicoba. Siapke akun Twitter kanggo perusahaan sampeyan lan dhaptar wong sing ngawasi. Saben nambah konten menyang situs sampeyan, otomatisake pengumuman menyang Twitter. Sampeyan bisa uga kaget amarga akeh wong sing kasengsem!

Mungkasi rencana. Iki dudu sing bisa ditunggu kanggo nggawe rencana sing sampurna… iki minangka prekara sing kudu ditindakake. Dina iki Saiki

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Pancen apik banget - nanging dakkira bisa diatur kanthi becik lan diarahake wektu. Aku nganggep masalah sing ana ing perusahaan yaiku dheweke duwe pangarepan apa sing bakal kedadeyan.

      Nalika pisanan diwiwiti, pangarepan kasebut biasane bakal metu ing jendhela lan wektu Triage cocog. Yen perusahaan bisa 'nyoba banyu' lan menehi perhatian marang arah sing dituju, aku yakin bisa duwe kesempatan luwih apik kanggo nyegah bencana lan ngundang kesempatan.

      Cheers Steve! Seneng ndeleng sampeyan!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.